Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Optimus Black on maailman ohuin älypuhelin

5
Kaarlo Räihä

LG Optimus Black on maailman ohuin älypuhelin
CES-messujen puhelinjulkaisuja ensimmäisten joukossa esitteli LG, jonka uusi Optimus Black -puhelin on yrityksen mukaan maailman ohuin älypuhelin.

Paksuutta laitteella on 9,2 mm (ohuin kohta 6 mm) ja painoa 109 grammaa. Ohuen ulkomuodon lisäksi LG on panostanut erityisesti laitteen neljän tuuman NOVA-nimellä kulkevaan vähävirtaiseen kosketusnäyttöön (resoluutio 800x480), jonka luvataan toistavan mustan ja valkoisen muita näyttöjä paremmin. LG:n mukaan täysin valkoinen NOVA-ruutu kuluttaa puolet vähemmän energiaa kuin AMOLED-tekniikan vastaava valkoinen ruutu.

Valotehoakin näytölle luvataan runsaat 700 cd/m², joten näytön käyttäminen pitäisi onnistua myös kirkkaassa päivänvalossa ilman ongelmia.

Myyntiin tullessaan puhelin on varustettu Androidin Froyo-versiolla, mutta LG lupaa julkaista puhelimelle Gingerbread-päivityksen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. LG:n kehittelemä käyttöliittymä puhelimelle on Optimus UI 2.0, ja se tarjoaa mm. puhelimen ravistelulla käynnistettäviä sovelluksia.


Muita vahvistettuja tietoja ovat 1 500 mAh -akku, gigahertsin kellotaajuudella toimiva TI OMAP 3630 -suoritin, WiFi Direct -yhteensopivuus ja puhelimen etupuolelta löytyvä 2 megapikselin kamera (takana 5 megapikselin kamera).

LG Optimus Black tulee myyntiin vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla. Suositushinnasta LG ei vielä maininnut mitään.

Alla kollaasikuva puhelimesta

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Jarissimo
Jarissimo

1

Jännityksellä odottelen mitä CES tuo tullessaan.. Tulisipa joku kiva qwerty näppiksellä oleva huippuluokan androidi niin tilaus sujahtaa täältä samantien.

Miksiköhän ei ole tullessaan jo suoraan 2.3 adroid kun kuitenkin tulee vasta ensimmöisen puoliskon aikana, eli mahdollisesti vasta kesällä..

No mutta hyvältähän tuo näyttää, ei voi hirveästi pihistellä raakaaineessa jos noin ohut läpyskä meinataan tehdä vielä jämäkän oloiseksi.

Tarkkoja kameroita työntäävät etupuolelle n'ihin tuleviin androideihin. HTC:lläkin taitaa olla tulossa 5mpix kamera etupuolelle..

Vastaa
AkQ
AkQ

2

"Tulisipa joku kiva qwerty näppiksellä oleva huippuluokan androidi niin tilaus sujahtaa täältä samantien. "


Tämä.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

no tarkennetaan hieman eli ihan tollasta fyysistä qwertyä kaipailen:).. Muuten kirjoittaminen on ihan ok myös näytöltä, mutta on hieman ankeaa kirjoittaa mailia jos on rivi/kaksi tekstiä näkyvissä, kun näppäimistö peittää lähes koko näytön. Eli on myös kiva nähdä mitä tekee..

Lisäksi päivittelen paljon nettisivuja puhelimella ja se vasta ankeaa onkin mikäli näppäimistö vie suurimman osan näytöstä.

Vastaa
Puppek
Puppek

4

Tuossa voisi olla puhelin mun makuun. Sliikki ja tehokas eikä näyttö ole vielä tablet-kokoa.

Onko kellään kokemusta millaista käyttöliittymää LG:n Android kapulat käyttävät vai onko niissä perus Android?

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

Kiitos tuosta tiedosta.

Perustetaanko ssh yhteisö? Se voisi olla yhteisö, jossa puhuttaisiin aina asian vierestä ilman tietoa siitä mistä puhutaan ja puhutaan vaikkei olisi asiakaan ja vaikkei kukaan mitään kysyisikään. Tuntuuko tutulta?

Muakin kiinnostaa, onko LG:llä oma käyttöliittymä vai tuleeko ihan puhdas Google "kokemus"..:)..?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja