Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Infuse 4G sisältää suuren kosketusnäytön

8
Kaarlo Räihä

Samsung Infuse 4G sisältää suuren kosketusnäytön
Älypuhelinten jatkuvasti kasvavat kosketusnäytöt eivät ole saaneet kiitosta kaikilta tahoilta, mutta nähtävästi ainakin puhelinvalmistajat uskovat niiden menestykseen, sillä Samsung esitteli tänään CES-messuilla Infuse 4G -puhelimen 4,5-tuumaisella kosketusnäytöllä.

Suuren pinta-alan lisäksi näytössä on panostettu kuvanlaatuun, ja laite sisältää ensimmäisen Super AMOLED Plus -leiman saaneen näytön. Uuden näytön pitäisi tarjota parempaa kontrastia ja toimintavarmuutta auringonvalossa kuin mitä nykyiset AMOLED-näytöt tarjoavat.
Paksuutta puhelimella on hieman päälle yhdeksän millimetriä, joten kookas näyttö on saatu pidettyä ohuena.

Suorittimena Infuse 4G:ssä on 1,2 GHz -kellotaajuudella toimiva Hummingbird. Kamerana takapuolella on 8 megapikselin malli (LED-salama) ja edestä löytyy 1,3 megapikselin malli.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Android Froyo, ja puhelin on varustettu Samsungin omalla TouchWiz -käyttöliittymällä.

4G-leima puhelimen nimessä on monien mielestä harhaanjohtava, sillä puhelin tarjoaa vain HSPA+-tiedonsiirtoa.

Yhdysvalloissa puhelimen tuo myyntiin AT&T-operaattori, mutta muiden maiden mahdollisesta julkaisuaikataulusta ei vielä ole tietoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ps (vahvistamaton)

2

Joo voi helvetti, onko näiden käyttäjät sitten niin faneja ettei välitä kun akkua joutuu lataamaan 2 kertaa päivässä. Ja toi 4.5" näyttö.. tunge nyt tuo sitten farkkujen taskuun...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

Olispa jännä tietää ton fyysiset mitat, kun näyttää kuvasta vähän siltä, että näytön ympärillä on paljon vähemmän kamaa kuin yleensä. Voin tietysti olla väärässäkin, mutta jos ei silmä valehtele ja koko on kuin galaxy s, mutta näyttö vaan suurempi, niin menee varmasti kuin häkää.. Minunkin mielestäni näyttö on liian suuri varsinkin yhdellä kädellä käytettäväksi, mutta pitäisi kokeilla ennen tuomiota..:)

Eteenpäin ne vaan näyttävät nuo puhelimet menevän, kellotaajuus kisassa jää kohta miniläppärit taakse:).. ja sitten oikea tietsikat..:) (TIEDÄN ETTÄ NE EIVÄT KEHITY.. ENÄÄ IKINÄ)

Vastaa
arippa82
arippa82

4

@2
ehkä se on suunniteltu vähän isommille miehille..eikä riisitautisille joilla on pienet tiukat pillifarkut!?

@4 varmaan on fyysiset mitat aikalailla samat mitä on HTC hd:ssa(?)

Vastaa
elMiguel
elMiguel

5

@3
Kaikki on varmaa jo ymmärtänyt että et suosi Nokian tuotteita ja kaikki muu on sinun mielestä parempaa kun symbian. Mutta voisitko keskittyä itse uutisen kommentoimiseen, jos kerran on pakko kommenitoida joka asiaa.

Itse uutisesta ihmettelen kyllä että mitä käyttöä tuon kokoisella halolla on, olisiko tämä niille jotka ei käytä laitetta puhumiseen vaan kaikkeen muuhun?

Vastaa
kommentoija (vahvistamaton)

6

Olenko se vain minä, mutta miksi kaikki uudet samsungit on tylsiä ja samanlaisia kuin muutkin mallit? Eipä silti, eipä ne HTC:lläkään edukseen erotu.

PS. Haters, omistan itse Galaxy S:än.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

7

@7
Samoilla linjoilla. Olen nähnyt tämän puhelimen noin 15 kertaa, mutta hieman eri spekseillä ja myös eri valmistajan logoilla varustettuna.

Jos esim Galaxy S tai vastaava löytyy jo taskusta niin ei ainakaan minua kauheasti kiinnostaisi päivittää käytännössä samaan laitteeseen, mutta ihan pikkaisen nopeampaan, ainakaan kovinkaan usein. Ei edes naapuri tule kateellikseksi kun ei huomaa mitään eroa.

Vastaa
joonas151
joonas151

8

En ole mitenkään kauhean innostunut tuosta ideasta. Ensinäkin tuo on tarkalleen se huonoin koko; joko täysverinen tablet-laite tai 3,5 tuuman näytöllä varustettu kännykkä. Ja tuo nimi on kyllä aivan liian harhaanjohtava. Itse kun luin tuon nimen, luulin heti että kyseinen kännykkä sisältää lte:n. Nuo Samsungin näytöt on varmaan ihan hyviä - itsellä ei ole kokemuksia - mutta olis ihan kiva tietää mikä näytön resoluutio on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja