Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Droid Bionic sisältää LTE-tuen ja kaksiytimisen suorittimen

5
Kaarlo Räihä

Motorola Droid Bionic sisältää LTE-tuen ja kaksiytimisen suorittimen
Motorolan CES-messujen puhelintarjonnassa on näkynyt myös LTE-tiedonsiirtoa tukevia tuotteita, kun yritys esitteli eilen Droid Bionic -älypuhelimen.

Motorolan ATRIX:in tavoin myös Droid Bionic sisältää kaksiytimisen suorittimen (kellotaajuus 1 GHz), joten Android-laitteiden suorituskyky on yritykselle tärkeä asia. Kosketusnäytöllä on kokoa 4,3 tuumaa (resoluutio 960x540), RAM-muistia on 512 megatavua, flash-muistia 16 gigatavua (muistikortin kanssa laajennettavissa 48 gigatavuun), edestä löytyy VGA-tason kamera ja takana on 8 megapikselin kamera LED-salamalla (1080p-videokuvaus). Videoiden katselua varten laite sisältää HDMI-ulostulon.

Ohjelmistopuolella on tarjolla Android Froyo, jota Motorola on optimoinut itse paremmin kahdella ytimellä toimivaksi. Puhelin sisältää runsaasti yrityskäyttöön tarkoitettuja toimintoja, kuten etätyhjennyksen varkaustapauksia varten, sisällön salaamisen ja Quickoffice-sovelluksen dokumenttien selaamista varten.


Akun kapasiteetti on 1930 mAh. Kokoa laitteella on 125,9x66,9x13,3 mm ja painoa sillä on 158 grammaa, joten kyseessä ei ole markkinoiden pienin älypuhelin. Myyntiin laite tulee Yhdysvalloissa vuoden toisen neljänneksen aikana Verizon-operaattorin toimesta, mutta suositushinta jäi tämänkin puhelimen kohdalla pimentoon.

Alla kuvia ja Engadget-sivuston julkaisema video laitteestaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ypsilon
ypsilon

1

Joo, on se kumma että tätä foorumia ei saada puhdistettua. Uutinen ei liity Nokiaan mitenkään. Ei täällä viitsi kohta kommentoida kukaan täysipäinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja