Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skypen videopuhelut tulevat myös Androidille

4
Kaarlo Räihä

Skypen videopuhelut tulevat myös Androidille
Viime vuoden lopulla Skype julkaisi uudemmille iOS-laitteilla videopuheluita tukevan Skype-sovelluksen. Engadget-verkkosivuston löytämien tietojen perusteella Skype-videopuhelut eivät kuitenkaan jää iPhonen yksinoikeudeksi, vaan myös Android-sovellus saa tulevaisuudessa tuen videopuheluille.

Engadgetin toimittajat löysivät toimintoa esittelevän Skype demo -sovelluksen CES-messuilla esillä olleesta Motorolan Droid Bionic -puhelimesta. Varsinaisia videopuheluita demoversiolla ei voinut tehdä, mutta sovelluksen esittelytila näytti käytännössä kuinka helposti videopuhelut laitteella tulevat onnistumaan.
Skypen videopuhelut Androidin avulla eivät kuitenkaan todennäköisesti onnistu aivan lähiaikoina, sillä Skypen virallisessa CES-tilaisuudessa tulevasta ominaisuudesta ei mainittu mitään, vaan yritys lämmitti paikallaolijoita lähinnä uutisella Qikin ostamisesta ja tilastotiedoilla Skypen suosiosta.

Todennäköisesti Skypen videopuheluiden tekeminen onnistunee Androidin Froyo-version laitteilla, ja iOS-laitteiden tavoin videopuheluiden vastaanottaminen onnistunee kamerattomissa Android-laitteissa kuten kannettavissa mediasoittimissa.

Kommentit (4)

AndroidFan (vahvistamaton)

1

Saisivat edes äänipuhelut toimimaan kunnolla Androidissa...

Vastaa
meegonow (vahvistamaton)

2

N900:ssa Skype-videopuhelut toimivat hienosti, joten miksi eivät toimisi myös toisessa linux-pohjaisessa käyttiksessä?

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

Kukahan noita videopuheluja käyttää (pl. kuurot). Ite en ainakaan halua paljastaa missä olen menossa ja kenen kanssa, ihan periaate syistä. Sitä paitsi ilman hf:ää kaikki kuulee koko keskustelun. Eikä tuo taida onnistua muutenkaan kävellessä, autoillessa, tms. Huoh. Olen avautunut.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

4

>N900:ssa Skype-videopuhelut toimivat hienosti, joten miksi eivät
>toimisi myös toisessa linux-pohjaisessa käyttiksessä?

Onko Androidin Skype clientti linuxsofta ? vai sittenkin Android ?

>Eikä tuo taida onnistua muutenkaan kävellessä, autoillessa, tms.
> Huoh. Olen avautunut.

Autolla ajessahan tuo olisi hyvä, jos esim ajoohjeita pitää saada .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja