Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Thunderbolt ei vastannut huhuja

8
Kaarlo Räihä

HTC Thunderbolt ei vastannut huhuja
Eilen CES-messuilla astui esiin HTC:n odotettu Thunderbolt-älypuhelin, joka ei kuitenkaan vastaa ominaisuuksiensa puolesta kovia ennakkohuhuja.

Thunderbolt tarjoaa kuluttajille mm. 4,3 tuuman kosketusnäytön (resoluutio 800x480), gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon-suorittimen, 768 megatavua RAM-muistia, 8 gigatavua flash-muistia (microSD-muistikortin kanssa laajennettavissa 40 gigatavuun), 8 megapikselin takakameran (kahden LED:in salama) ja 1,3 megapikselin etukameran.
LTE-tuen ohella puhelin sisältää FM-virittimen, kompassin ja muita älypuhelimissa tuttuja sensoreita, kuten läheisyysanturin.

Akun kapasiteetti on 1400 mAh. Puhelimen takaa löytyy tukijalka, jonka avulla puhelimen saa pysymään pystyssä esim. videopuheluita varten.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Android Froyo + HTC Sense. Ohjelmisto saattaa kuitenkin olla vielä hieman keskeneräinen, sillä HTC:n edustaja ei sallinut CES-messuilla puhelimella tehtävän mitään nopeustestejä.

Yhdysvalloissa puhelimen yksinoikeus kuuluu Verizon-operaattorille, jonka valikoimiin se ilmaantuu vuoden puoleen väliin mennessä.

Alla Engadget-sivuston kuvaama lyhyt video laitteesta

Kommentit (8)

Aloc
Aloc

1

Positiivista sentään on se että nyt mukana on jo fm-lähetin mitä itse olen kaivannut HTC:n tuotteisiin jo hyvän aikaa. Toivottavasti yleistyy.

Vastaa
Tcav
Tcav

2

@1

Miten niin? Uutisessa ja HTC:n sivuilla puhutaan vain FM-virittimestä, ei -lähettimestä.

Itsekin kyllä haluaisin tuon FM-lähettimen Android-puhelimiin, ainoa ominaisuus, jota Nokialaisesta kaipaan.

Puhelin oli kyllä ainakin itselleni aikamoinen pettymys (vrt. Desire HD).

Vastaa
Aloc
Aloc

3

Kappas, ymmärsin väärin. Mitä eroa sitten on virittimellä ja lähettimellä? Voi kuunnella fm-radioo?

Vastaa
Aloc
Aloc

6

Siltä vähän vaikuttaa siis. HTC on nyt tuppaamassa vähän turhan monta samannäköstä mallia olemattomilla eroilla. Alkaa tuntumaan ihan tutulta suomalaisputiikilta.

Vastaa
mapes (vahvistamaton)

7

No mutta... vaihtelua saa aina merkkiä vaihtamalla. Miksi siis olla yhden merkin orja?

Vastaa
akse
akse

8

Jooh aika samanlaisia puhelimia tuntuu tulevan tusinan verran. Merkin vaihtokaan ei näyttäis paljon vaihtelua tuovan, jos Androidia halajaa. Tosin sony ericssonin uusin näytti vähän erilaisemmalta jo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja