Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone-malli esitellään tiistaina - luvassa miljoonia uusia asiakkaita

17
Kaarlo Räihä

Uusi iPhone-malli esitellään tiistaina - luvassa miljoonia uusia asiakkaita
Yhdysvalloissa kuhistaan jälleen Applen iPhone 4 -puhelimesta, sillä viimeisimpien tietojen mukaan AT&T-operaattorin yksinoikeus laitteeseen olisi päättynyt vuodenvaihteessa, ja nyt puhelin olisi tulossa myyntiin myös Verizon-operaattorin toimesta.

Verizon järjestää tiistaina tiedostustilaisuuden, jossa epävirallisten ennakkotietojen mukaan on paikalla myös itse Steve Jobs, joka esittelee paikalle tulleille tahoille uutta iPhonea.
Viimeaikaisten huhujen perusteella Verizonille suunnattu iPhone 4 -puhelin eroaa nykyisistä iPhone 4 -puhelimista jonkin verran, koska Verizon ei käytä GMS-verkkoa, vaan CDMA-verkkoa, jonka johdosta puhelimen radioliikennöintiä on muutettu. Piirien lisäksi myös puhelimen ulkoasu on saattanut hieman muuttua, jos muutama päivä sitten nettiin vuotaneet kuvat uudesta rungosta ovat juurikin tästä kyseisestä mallista.

Tällä hetkellä uuden mallin mahdollisesta LTE-tuesta ei ole vielä varmuutta. Uuden rungon myötä iPhone 4 -puhelimia vaivanneet antenniongelmat ovat kuitenkin todennäköisesti korjattu.

Huhujen perusteella puhelinten myynti Yhdysvalloissa käynnistyy helmikuun kolmas päivä.

Verizonilla on tällä hetkellä Yhdysvalloissa noin 93 miljoonaa matkapuhelinasiakasta, joten todennäköisesti uutta mallia myydään muutamassa viikossa miljoonia kappaleita. Kyselyiden mukaan myös noin miljoona AT&T:n asiakasta on vaihtamassa liittymänsä Verizonille paremman palvelun sekä kuuluvuuden takia. Ensimmäisen vuoden aikana Verizonin ennakoidaan myyvän 12 miljoonaa iPhonea.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Ralle_ (vahvistamaton)

1

Applella on paniikki päällä, kun heidän pitää julkaista uusi puhelin jo puolen vuoden kuluttus aikaisemmasta. BTW. ostan vain syötäviä omenoita.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

2

@1
Ei Applella mikään paniikki päällä ole vaan nyt kun AT&T:n sopimus on rauennut voi Apple myydä muidenkin operaattoreiden kautta puhelimiaan. Ja tämä "uusi iPhone" ei ole sinäänsään mikään uusi iPhone vaan malli joka tukee Verizonin käyttämää CDMA tekniikkaa tai mahdollisesti yleismailmallinen version joka toimii sekä GSM että CDMA verkoissa. Varsinaisesti puhelimessa ja sen toiminnoissa tuskin on mitään uutta. Uusi iphone nähdään kuten aiemmin Heinäkuussä Applen WWCD messuilla.

Vastaa
joorma (vahvistamaton)

3

Ei voi kuin nauraa tälle touhulle, hupaisinta on se että lampaat menevät sokeasti perässä.
Tuleekohan tälle mallille omaa iKondoomia.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

4

@3 En kyllä puhuisi mistään "lampaista" käytin itse iphone 4:jää puolen vuotta ja tällä hetkellä HTC HD2 Gingerbread 2.3 ja voin kyllä sanoa, että joka päiväiseen viihteen kuluttamiseen iphone on kyllä aivan omaa luokkaansa. Olisi kiva nähdä joskus että tuollaiset kaiken maailman jorma trollit osaisi kirjoittaa tänne joskus jotain rakentavaa. Ja vielä kun omaisivat edes kokemusta kyseisistä vehkeistä sekin jo auttaisi hieman. Toivottavasti tuo antenni ongelma on onnistuttu ratkaisemaan tuossa uudessa versiossa.

Vastaa
llv (vahvistamaton)

5

Apple on silti julkaissut vähemmän puhelimia, kuin Nokia julkaisee kuukaudessa. Ja mille joorma nauraa? Sille että puhelimia päivitetään? Kyllä se Nokiakin sitä tekee, muutenhan käytettäisiin vielä 90-luvun alun luureja.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

6

@x ja sama trolli linja jatkuu...? eihän tämä uutinen koskettanut nokiaa millään tavalla...vai koskettiko? ehkä luin uutisen hieman huonosti.... Ja kaiken lisäksi puhut/huudat sellaista potaskaa että silmiä kirvelee. Mitä esim. tarkoittaa tämä "Olisi nokian pitänyt ottaa iOS luureihinsa kun oli kerta mahdollisuus" milloin nokialla on ollut mahdollisuus ottaa ios puhelimiinsa. Oliskohan aika kysyä äidiltä josko ruoka olis jo valmista? ;)

*edit kyllä :) - Betrayed*

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Taas Nokia-, Android- ja iFagit vauhdissa.

Tässä semmoinen puhelin, minkä olisivat saaneet työntää ulos suoraan. Applen mainoksena kun on ollut tuo "it just works". Ja hyvä että yksinoikeus murtuu vihdoinkin tuolla kapitalismin onnelassa. Silti ihmetyttää, että eivät ole mitään uutta tähän lykkineet?

Vastaa
Jonahan
Jonahan

11

@9: "Tässä semmoinen puhelin, minkä olisivat saaneet työntää ulos suoraan."

Ennakkotietojen mukaan puhelin on muuten identtinen paitsi että se käyttää erilaista verkkotekniikkaa ja on sidottu AT&T:n sijaan Verizoniin.

Mitä tässä nyt on semmoista mitä olisi pitänyt olla jo aiemmin? Ei siitä CDMA:sta ja Verizonsidonnaisuudesta kannattaisi ehkä noin innostua.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

@11

No joo, meinasin että tuo emämoka, antenni, on korjattu. Tuollaisia pieniä suuria mokia ei pitäisi Applen tehdä, menee mielikuva.

Vastaa
juggeli
juggeli

13

@9: "Tässä semmoinen puhelin, minkä olisivat saaneet työntää ulos suoraan."

Juu varmasti CDMA luuri eurooppalaisten mieliä lämmittää...

Vastaa
Jonahan
Jonahan

14

@12 OK, se jää nähtäväksi.. Mitä ilmeisimmin käytetään kuitenkin samanlaista antenniratkaisua kuin iPhone 4:ssa, onko sitä vähän paranneltu vai ei jää nähtäväksi.

Anekdootti, josta ei ehkä kannattaisi yleistää, mutta käytännössä tuosta “emämokasta” on ollut hyvin vähän haittaa lähipiirini iPhoneissa, itse tosin käytän vielä vanhempaa mallia, jonka kuuluvuus tuntuisi olevan heikompi kuin kavereilla.

Vastaa
timoni
timoni

16

Toista omenaa en enään osta.... hinta/laatu suhteeltaan en sanoisi olevan minkään desiren vertainen ei edes nokian vaikka symbian onkin vähän heikko käyttis noissa.
Hinta on aivan liian korkea noissa HELV**** omenoissa jos vertaa muihin älypuhelimiin.
Eikä tässä mitään omistan itsekkin iPhonen enkä tajua minkä takia sitä pitää hehkuttaa jokapaikassa eihän se saat*** kestä ees pakkasta tai ei saa käyttää pakkasessa mihin hel***** tropiikkiin se on tehty?
Ja se vielä tästä omenasta että ottaa päähän noi niitten ongelmat mitkä on selviä mutta eivät voi myöntää asiaa toisinku muut puhelimien tekijät mikä siinä on niin vaikeeta?
Ja sekin vielä että toi käyttis on niin suljettu ja kaikki maksaa eikä muokattavuutta ole paljonkaan joka ottaa päähän aika vietävästi.
Ei siitä sitten sen enempään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja