Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin tekstiviestibugi korjattiin

9
Manu Pitkänen

Androidin tekstiviestibugi korjattiin
Kerroimme tämän vuoden alussa Androidia pitkään piinanneesta ohjelmointivirheestä, jonka vuoksi tekstiviesti saattoi lähteä väärälle henkilölle. Bugi on ollut tiedossa maaliskuusta lähtien, mutta Google ei ole tehnyt asialle mitään.

Googlen mukaan virhe vaikutti hyvin pieneen käyttäjäkuntaan, mutta heille virheestä on saattanut syntyä hyvinkin kiusallisia tilanteita. Rakkaudenosoitukset ovat saattaneet lähteä työkaverille tai nykyiseille tyttöystävälle tarkoitettu viesti on lähtenyt entiselle tyttöystävälle, jolloin viestin lähettäjä on jäänyt ilman tyttöystävää. Google on nyt kertonut, että se on kehittänyt korjauksen virheelle. Korjaus julkaistaan lähitulevaisuudessa.
Syy virheen hitaalle korjaamiselle on Googlen mukaan se, että he sekoittivat virheen erääseen toiseen samankaltaiseen virheeseen. Googlella oli myös vaikeuksia havaita ongelma omissa testeissään, koska se tapahtuu erittäin harvoin.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (9)

CarpeDiem^ (vahvistamaton)

1

Tekstiviesti bugi korjattiin...
Korjaus JULKAISTAAN lähitulevaisuudessa...

Vastaa
Thor1993
Thor1993

2

Hyvä, että saatiin korjattua, kun ekan Android luurin pitäs olla parin päivän sisään postissa :) Toivottavasti jo huomenna :P

Vastaa
admins
admins

3

Eipä nämä korjaukset tipahda luuriin kuten windowsissa. Ehkä seuraavan ohjelmapäivityksen mukana esim 2.2 -> 2.3

Vastaa
Tcav
Tcav

4

Villi veikkaus (ei faktaa):

-Kuukausi, että korjaus putoaa Googlen puhelimille
-4kk, että HTC:n parhaimmistolle
-6kk, että HTC:n uudemmille ei-high-end-puhelimille
-8kk Samsungin ja Motorolan puhelimille
-2v--->ei ikinä Sony Ericssonille
-Joskus myöhemmin muille satunnaisille
-Lopuille ei ikinä

Tai sitten jotain aivan muuta.

Androidissa saisi kyllä olla sellainen systeemi, että Google hoitaa kaikkien puhelimien päivitykset ja puhelinvalmistajat huolehtivat sitten itse Sensejen ja Touchwitziensä (yms.) päivittelystä. Tällä tavalla saisi tällaiset tietoturvapäivitykset ajallaan. Tämä edellyttäisi tietysti, että Google asettaisi selvät säännöt puhelimen tehokkuudelle ja muille härpäkkeille.

Vastaa
LoBer
LoBer

5

Hyvin on kyllä HTC:lle tipahdellut järjestelmäpäivityksiä pienempienkin bugien korjauksiin, kiitoksia googlella ja HTC:lle.

Vastaa
a7r8t
a7r8t

6

"Rakkaudenosoitukset ovat saattaneet lähteä työkaverille tai nykyiseille tyttöystävälle tarkoitettu viesti on lähtenyt entiselle tyttöystävälle, jolloin viestin lähettäjä on jäänyt ilman tyttöystävää."

:D:D:D

Vastaa
iKnow_ (vahvistamaton)

7

@x

Erinomainen kommentti. Jatka samaan malliin niin ehkä joskus tännekin saadaan se käyttäjien kovasti toivoma rekisteröintipakko.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja