Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-huhut alkavat taas, Ice Cream tulee kesällä?

6
Teemu Laitila

Android-huhut alkavat taas, Ice Cream tulee kesällä?
Vasta muutamia viikkoja sekä Android 2.3 Gingerbread - ja Android 3.0 Honeycomb -versioiden julkaisun jälkeen spekulaatiot seuraavasta julkaisusta ja sen aikataulusta ovat lähteneet käyntiin. Pocket-lint-sivuston nimettömistä lähteistä saatujen tietojen mukaan seuraava Android-versio olisi Ice Cream, joka koodinimeltään noudattaa sekä yhtiön harrastamaa aakkosjärjestystä että jälkiruokateemaa.

Vaikka Honeycomb on versionumeroltaan jo 3.0, uskotaan kesällä tulevan Ice Creamin jatkavan 2.4-numerolla. Versionumeroinnin jatkaminen Gingerbreadista eteenpäin tuntuisi vahvistavan huhuja 3.0-version jäämisestä pelkästään tablet-koneiden käyttöjärjestelmäksi.
Virallisen julkistuksen ajankohdaksi epäillään Googen I/O-konferenssia, joka pidetään toukokuun alussa San Fransiscossa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Thor1993
Thor1993

1

Nyt ja vähän vauhilla se rekisteröitymis pakko...

Uutiseen: Aika pitkä aika jos 2.3:sta seuraava puhelin update tulee vasta kesällä.. Updaten nimellä nyt mitään väliä ole..

Vastaa
mniskane
mniskane

2

@1 musta noi android luurien tekijät julkaisee kaikki vanhaa kuraa kun nyt ollaan hädintuskin 2.1:ssä ja google porskuttaa jo post-3.0 versioissa...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Kannattaa jättää nuo huomionkipeät trollit omaan arvoonsa.

Ja aika tahtia tosiaan tulee sitä uutta versiota, ei pysy laitteet ja valmistajat (taikka kuluttajat) enään millään perässä. Toivottavasti kun Androidille kertyy enemmän tuota ikää (on valmiimpi) niin tuo tahti hidastuu. Tosin, nyt tuota päivitysviivettä taitaa aiheuttaa eniten ne valmstajien omat kustomoinnit, että ehkä vika on siinä päässä, paha sanoa.

Vastaa
mniskane
mniskane

6

@5 muistaakseni tän ketjun alussa oli yks trolli johon kommentoin.

Olen täysin samaa mieltä ArttuH5N1:n kanssa siitä, että kuluttajille ja devaajille tää ravi ei ole hyvä juttu - saisi tilanne rauhoittua niin devaajat alkais tekeen parempaa koodia kun ei voisi koko ajan laskea ens quarterilla tulevan tehokkaamman raudan korjaavan tilanteen.

Kuluttajana haluisin myös, että tuotteiden elinkaari olisi suhteellisen pitkä 500e+ tuotteille (uudet featuret on tietty tervetulleita, mutta tuen lopahtaminen ei). Esimerkiksi iPhone ei kyllä jaksa kiinnostaa kun kahdessa vuodessa uutta iOS versiota on pukannut sen verran ettei oma rauta enää toimi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja