Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava iOS-päivitys tuo henkilökohtaiset hotspotit kaikille

7
Teemu Laitila

Seuraava iOS-päivitys tuo henkilökohtaiset hotspotit kaikille
Apple julkisti eilen uuden CDMA-verkkoja tukevan iPhone-version Yhdysvaltalaisen Verizon-operaattorin verkkoon. Puhelin ei ole juuri muuttunut aiempaan malliin verrattuna, mutta antenniongelmat on todennäköisesti korjattu. Ohjelmistopuolella uusi ominaisuus on Personal Hotspot, joka mahdollistaa puhelimen 3G-yhteyden jakamisen enintään viidelle laitteelle WLAN-yhteyden välityksellä.

BGR-sivuston mukaan ominaisuus ei tule olemaan Verizonin iPhone-mallin yksinoikeus, vaan Personal Hotspot saapuu myös vanhempiin iPhone-malleihin seuraavan iOS-päivityksen myötä. Uuden 4.3 versionumeroa kantavan päivityksen odotetaan saapuvan helmikuun 10. päivään mennessä, kun Verizon aloittaa oman iPhone-versionsa myynnin.Internet-yhteyden jakaminen on ollut mahdollista tähänkin saakka joko USB-kaapelin tai Bluetooth-yhteyden välityksellä. Wlanin käyttöä on kuitenkin rajoittanut erityisesti Yhdysvaltalaisoperaattoreiden haluttomuus tarjota hupenevaa kaistaa yhä useammalle laitteelle. Muilla mobiilialustoilla on jo aiemmin ollut mahdollista käyttää puhelinta WLAN-tukiasemana esimerkiksi kolmannen osapuolen sovellusten avulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

1

"Muilla mobiilialustoilla on jo aiemmin ollut mahdollista käyttää puhelinta WLAN-tukiasemana esimerkiksi kolmannen osapuolen sovellusten avulla."

Eiköhän tämäkin käännetä jossain Applen innovaatioksi.

Huom! En siis mitenkään kritisoi Applea, vaan kolmansia osapuolia. Eli lähinnä mediaa, jenkkiblogeja yms..

Vastaa
elMiguel
elMiguel

2

Luin jostain että tuossa CDMA verkossa ei olisi mahdollista käyttää dataa ja puhetta yhtä aikaa, mikä kuullostaisi oudolta. Eli kun joku soittaa niin kaikkien jaettua yhteyttä käyttävien laitteiden yhteys katkeaisi. Tämä ei tietenkään ole sidoksissa vain applen laitteeseen vaan tuohon kyseiseen tekniikkan, en tiedä pitääkö paikkansa?

Vastaa
elMiguel
elMiguel

4

@x
Jos viittasit minuun niin en tietääkseni haukkunut iphonea, vaan yritin vielä erikseen sanoa että kysymys on tuosta Verizonen verkosta.Tosin siitäkin kysyin että pitääkö tuo paikkansa. Voisitko taas mennä vähän rauhoittumaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
anonyymikayttaja (vahvistamaton)

7

joikuspot on rulettanu jo useamman vuoden nokialaisessani :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.