Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla nopeampi Windows Phone 7

6
Kaarlo Räihä

Videolla nopeampi Windows Phone 7
Microsoftin Windows Phone 7 -ohjelmistoalusta on saamassa lähiviikkojen aikana ensimmäisen suuremman ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan mm. kaivatun leikkaa/liitä-tuen. Uusien ominaisuuksien lisäksi uusi ohjelmisto parantaa selvästi myös puhelimen suorituskykyä, joka näkyy erityisesti sovellusten latausajoissa.

AnandTech-sivusto on julkaissut tulevasta ja nykyisestä ohjelmistosta vertailuvideon, jossa näkyy selvästi puhelimen nopeutuminen sovelluksia käynnistäessä. Vertailuvideolla käytössä on Samsungin Taylor-puhelin, mutta Microsoftin mukaan kaikki Windows Phone 7 -puhelimet kokevat vastaavaan nopeutuksen.
Microsoftin mukaan nopeutuminen on seurausta muistinhallintaan tehdyistä muutoksista. Tästä hyötyvät erityisesti ne sovellukset, jotka lataavat käynnistymisen yhteydessä paljon tietoa puhelimen muistikortilta RAM-muistiin. Esim. suosittu Bejweled-peli käynnistyy tulevassa Windows Phone 7 -ohjelmistossa noin 16 sekuntia nopeammin kuin nykyisessä ohjelmistossa.

Uusi ohjelmisto ei kuitenkaan tuo Microsoftin edustajan mukaan suuria muutoksia esim. selaimen Javascript-suorituskykyyn, joten tältä osin parantamisen varaa jää edelleen.

Alla itse video

Kommentit (6)

Grina
Grina

1

[Quote]Esim. suosittu Bejweled-peli käynnistyy tulevassa Windows Phone 7 -ohjelmistossa noin 16 sekuntia nopeammin kuin nykyisessä ohjelmistossa.


Mahtaa olla nopea nykyisellään...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Ei nasaretin naulakauppa sentään. Kännyköiden pelit lataa kohta yhtä kauan kuin tietokoneella. Peli päälle -> käy vessassa -> peli ladattu.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

3

Oho tätä kaipaisi myös N8 jossa pelien latausajat ovat todella pitkiä.

Toivottavasti tämä kyseinen videon puhelin ei edusta sitä wp7 kärkipäätä tehoissa.

Testasin piruuttani nuo pari ekaa peliä iphonella.

fruit ninja=iphone 6s, wp7 noin 17s

bejeweled 5s, wp7 18s

n.3 kertaa nopeempi, ei hyvältä näytä.

@2 mitennii kohta? need for speed N8:lla viiminen latauskuva kestää about 25 sek. vertailun vuoksi iphone 4 selviytyy 6 sekunnissa.

Iphonella pelaaminen on tosiaan mukavaa, kun pelit latautuu melko äkkiä, olen oikeastaan yllättynyt miten nopeasti ne on käynnissä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@3 Ikävä kyllä, mutta onneksi itselle tärkeimmät pelit (miinaharava, pasianssi, Texas Hold'em ja Doodle Jump) latautuvat melko äkkiä/eivät oikeastaan lataa ollenkaan. Tuota NFS:iä kokeilin myös, ja jumalauta että latasi. Syynä voi olla myös puhelimen onnettoman alitehoinen prossu, Nokia N97 mini ;P

Vastaa
miikkolla (vahvistamaton)

5

@3 _mikkis__ : Älä puhu potaskaa. Galaxy on fire pyörii ja latautuu ainaski selkeesti nopsemmin N8:lla kuin mitä Iphone pystyy. Ja graafisestikkin on komiampi noksulla. Voi toki olla eroja pelikohtaisesti.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

6

@5 Eipä tuossa pelissä nyt edes ole mitään lataustaukoja molemmat käyttövalmiita ilman odottelua, en edes löytänyt tota peliä pelattavan iphone 4:llä, iphonella kun pelataan nykyään galaxy on fire 2:sta.

Ps miten täydellisesti iphonella pyörivä peli voi pyöriä N8:lla vielä paremmin?

Vai mistä noin päättelit? etkai ole katsonut jotain iphone 3g videoita youtubesta? Pitää toki muistaa, että se on yli 2 vuotta vanha luuri :)

Katoinpa asphalt 5 latausajan, vika latausetappi ennen peliä, N8:lla 20 sek vs iphone 4 7 sek.

avatar 17 sek, iphone 7 sek.

Tuskinpa nämä tulokset siitä mihinkään muuttuu vaikka verrattaisiin mitä raskaampaa peliä, ihmehän se olisi jos niillä tehoilla mitä N8:ssa on, että nuo lataustajat voisi olla nopeampia kun esim iphone4.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja