Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kaksi pientä Galaxy-mallia Barcelonassa?

7
Teemu Laitila

Samsungilta kaksi pientä Galaxy-mallia Barcelonassa?
Vuodettujen tietojen mukaan Samsung aikoo julkaista ensi kuussa Mobile World Congres -messuilla Barcelonassa kaksi uutta Galaxy-sarjan puhelinta. Uusien puhelinten mallinumerot ovat S5830 ja S5570, joista jälkimmäisen uumoillaan tulevan markkinoille Galaxy Mini -nimellä.

Galaxy Ministä on saatu vihjeitä aiemminkin, mutta nyt Samsung Hub on saanut käsiinsä myös kuvia. Tietojen mukaan puhelimessa on 240x320 pikselin resoluutiolla toimiva näyttö, Android 2.2 -käyttöjärjestelmä varustettuna Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä, WiFi, Bluetooth sekä micro-SD-korttipaikka.
Toinen MWC-messuilla odotettava puhelin on ulkoiselta olemukseltaan kutistettua iPhone 4 -mallia muistuttava S5830, josta kuvia ja tietoja on julkaissut SamFirmware. Puhelin sisältää Android 2.2 -käyttöjärjestelmän, WiFi:n, Micro-SD-korttipaikan, Micro-USB-liitännän sekä kameran LED-salamalla. S5830 kykenee myös tallentamaan 720p-tason videokuvaa.Kommentit (7)

Tnoi
Tnoi

1

Meh.. Aika perus settiä. Tuntuu vähän siltä että mälläävät kyllä kohta tuon koko Galaxy tuoteperheen "imagon" liian suurella määrällä tuotteita ja näillä halpis luureilla. Toi toinen näyttää ihan mukiin menevältä mitä tosta kuvasta nyt selvän saa, mutta toi eka on ainakin kunnon muovinen tusinakapula joita on Samsungilta tullut se tuhat ja yksi kappaletta.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

2

Yleensä naureskelen ihmisten "iPhone kopio" kommenteille, mutta toi jälkimmäinen muistuttaa kyllä vähän turhan paljon iPhone 4:sta.

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

3

Ei ne oikeesti ole tosissaan julkaisemassa tuollaista kopiota iPhonesta? Ilmeisesti iPhone on sitten niin hyvä/hieno että pitää kopioida? On se hienoa että joku keksii ja toinen kopioi (Y).

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

4

@3 johan ne julkaisi, galaxy s joka oli jopa mainoskuvien ideaa myöten kopioitu iphonesta ja muutenkin galaxy s testanneena huomasi paljon elementtejä ja värejä käyttiksessä mitkä oli suoraan applelta.

jatkoksi sopisi hyvin, että tuo alakuvan samppa olisi galaxy s seuraaja joten saataisiin taas kunnon iphone kopio markkinoille :)

Tyylikäs luuri kyllä, iskee juuri tuollainen pelkistetty tyyli missä ei ole mitään turhaa, muutamat pienet yksityiskohdat, tuohon WP7 niin voisin ostaa. Mielestäni iphone4 on kuitenkin markkinoiden tyylikkäin luuri yksinkertaisuudellaan ja toinen on htc legend.

Vastaa
perus Galaxy (vahvistamaton)

6

Olisin odottanut,että kameran yhteydessä olisi tuo led salama/kuvausvalo vaihdettu jo power led -tai jopa dual power led-kuvausvaloon/salamaan!!!. :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja