Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Youtuben mobiilikäyttö kasvanut räjähdysmäisesti

6
Teemu Laitila

Youtuben mobiilikäyttö kasvanut räjähdysmäisesti
Youtuben mobiilikäyttö on kolminkertaistunut vuoden 2010 aikana ja palvelua käytetään erilaisilla mobiililaitteilla jo 200 miljoonaa kertaa päivässä, kertoo TechCrunch. Suuren suosion saavuttanut Youtube haluaa palvella mobiilikäyttäjiään entistä paremmin ja Androidin virallisella Youtube 2.0 -sovelluksella voi nykyään katsella myös VEVO-palvelun musiikkivideoita.

Uusien premium-sisältöjen ja kasvavien käyttökustannusten rahoittamiseksi Youtube on ilmoitanut myös ryhtyvänsä näyttämään 15 sekunnin mittaisia mainoksia Android-käyttäjille videoiden alussa.

Vaikka mainoksia joutuvat katsomaan aluksi vain Android-käyttäjät, niiden tulo myöhemmin myös muille alustoille on todennäköistä. Youtube on kertonut, että Androidin Youtube-sovellus on sopiva testialusta uusille ominaisuuksille. Toinen syy on teknisissä rajoituksissa, jotka tekevät mainosten näyttämisen Youtuben HTML5-versiossa huomattavasti hankalammaksi.Uusimmat puhelimet

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
pelce (vahvistamaton)

2

@1
Menee varmaankin n. päivä siitä kun mainoksia alkaa videoiden alussa näkymään, siihen kun tulee uusi "epävirallinen" ohjelma jolla ne pystyy skippaamaan. Eipä tuo siis mikään ongelma tule olemaan.

Vastaa
TheAlexi
TheAlexi

3

No kun ei päivitä ohjelmaa niin ei siinä mitään ellei ne keksi jonku kikan miten se tuleekin kaikkiin versioihin

Vastaa
dRD
dRD

4

Niinno, jos mainokset kun isketään suoraan striimiin, niin siinä ei itku, potku eikä mikään kikkaviitonen auta mainosten pois ottamiseksi :-)

Tosin Google on aika arka noissa jutuissa, joten toddennäköisemmin tuohon tulee jotain videon alaosassa leijuvaa mainosframea kuten "isossa Youtubessakin" tms.

Vastaa
Betrayed
Betrayed

5

Lainaus:

Niinno, jos mainokset kun isketään suoraan striimiin

Eli mainokset voi skipata kelaamalla? :) (vai ruutu.fi tyyliin?) En ole nykyisiä Youtube-mainoksia edes nähnyt, järkevät adblock-säännöt sinne on siis käytössä, kun puhutaan muutaman minuutin videoista, on sinne aika järjetöntä ruveta ymppäämään 10-20sec mainoksia.

Vastaa
akse
akse

6

Jääny monet videot kattomatta, kun tulee mainoksia alussa. Kiva kattoo 20 sekunnin klippi jota ennen 15 skan mainos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.