Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG pettynyt Windows Phone 7 -alustan julkaisuun

9
Teemu Laitila

LG pettynyt Windows Phone 7 -alustan julkaisuun
LG on kertonut yhtiön olevan pettynyt Windows Phone 7 -alustan julkaisuun sekä heikkoihin myyntilukuihin. Harvinaisen suoran kommentin antoi LG:n markkinoinnista vastaava James Choi Pocket-lint-sivustolle antamassaan haastattelussa. Choin mukaan alustan näkyvyys kuluttajalle ei ole ollut odotetulla tasolla.

Odotuksia heikommasta menekistä huolimatta LG uskoo edelleen alustan potentiaaliin ja aikoo jatkossakin valmistaa Windows Phone 7 -puhelimia, sillä yhtiö uskoo markkinoilla olevan kysyntää intuitiivisille ja helppokäyttöisille laitteille.

Meidän kaltaisille tekniikasta kiinnostuneille käyttäjille Windows Phone 7 saattaa helppokäyttöisyydessään vaikuttaa jopa hieman tylsältä. Uskomme kuitenkin, että helppokäyttöisille puhelimille löytyy huomattavaa kysyntää tietyissä markkinasegmenteissä.
James Choi
LG pitää tärkeänä, että sen valikoimasta löytyy muutakin kuin Android-puhelimia ja yhtiön mukaan myös operaattorit vaativat valmistajilta monipuolisuutta. LG uskoo Windows Phone 7 -puhelinten menekin parantuvan, kunhan halvemman hintaluokan laitteet saapuvat markkinoille. Microsoftin tiukoista laitteistovaatimuksista johtuen kaikki tähänastiset puhelinmallit sijoittuvat kalliimpien puhelinten kategoriaan.

Ars Technican analyysin mukaan LG:n kriittiset puheet johtuvat osin myös yhtiön omista ongelmista, sillä tähän mennessä Windows Phone 7 -puhelimia markkinoille tuoneista valmistajista Samsung on noussut selväksi voittajaksi. Huolimatta asemastaan maailman kolmanneksi suurimpana puhelinvalmistajan LG:llä on jo pidempään ollut ongelmia houkuttelevien puhelinmallien markkinoille tuonnissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

1

Toihan on ihan odotettu tulos Winni-kännyn olemattomasta suosiosta, vaikka MS ja eräs sen vankkumaton kannattaja Varsinais-Suomesta kovin taas yritti muuta väittää.
Tuo uutinen huonosta menekistä on ihan sopusoinnussa muunkin MS-tuotannon kanssa ...IE:n Win7, etc...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

Tuliko tämä nyt sitten jollekin yllätyksenä? lg on noilla markkinoilla ylivoimaisesti heikoimmilla, tulisi ainakaan mieleenkään ostaa mitään lg:n puhelinta, ruman näkösiäkin noi lg:t

Tällä hetkellä on pari kiinnostavaa wp7 luuria, ne ovat omnia 7 ja htc hd7 ja näistäkin molemmat ovat aivan liian isoja luureja.

Jos halutaan myydä tavalliselle käyttäjälle luuria kuten varmasti wp7:n kanssa yritetään niin kannattaisi tarjota vähän näppärämmän kokoisia laitteita, tyyliin 3,5" näytöllä. Ei noi wp7 jättiluurit varmaan paljo innosta tavallista kuluttajaa.

Itse ainakin odottelen edelleen sitä ensimmäistä kiinnostavaa wp7 puhelinta, käyttis kiinnostaa, mutta luurit on toistaiseksi olleet aika heikkoja.

@1 Mitä olen jossain ohimennen nähnyt jotain win7 uutisia niin myynti on ollut todella kovaa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

3

Pitipä oikeen tutustua lg:n tarjontaan. Tarjoavat kahta n. 180 grammaa painavaa fyysistä qwerty luuria ja yhtä ei qwerty luuria 3.8" näytöllä.

Siinäpä se sitten oli, ei noilla kyllä, ei todellakaan.

Vastaa
akse
akse

4

@1 hohhoijjaa, jos lopettaisit paskan jauhamisen..

"As of June 23, 2010, Windows 7 has sold 150 million copies which made it the fastest selling operating system in history with seven copies sold every second."

"On October 21, 2010, Microsoft announced that more than 240 million copies of Windows 7 had been sold."

Joo eipä se windows 7 kellekkää kelpaa.

Puhelin käyttiksestä en kyllä välitä yhtään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Microsoftin tuotteista kannattaa pysyä erossa jo tietoturvasyistä. Eikä yrityksen kilpailukeinotkaan kestä päivänvaloa, harvoin näkee yhtä härskiä toimintaa ja muiden kampitusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jokaiselle vaihtoeht (vahvistamaton)

7

No niin!.
Olisi LG tehnyt vaan saman ratkaisun,kuin mitä Samsung teki -eli toistaiseksi Windows Mobile/Phone 7-käyttistä ei tule heidän tulevien mallien valikoimaan!. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

8

@7 jaaha täällä on taas tämä sama tyyppi

"At MWC 2011, that is next month, Samsung is going to release new Windows Phone 7 devices. At this point, we can look forward for a dual-core processor powered Windows Phone 7, right?"

Mahtaa harmittaa?

ja toivottavasti tuolta tulisi vihdoin se kiinnostava WP7 puhelin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja