Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Star II on peruspuhelin sosiaaliseen mediaan

6
Teemu Laitila

Samsungin Star II on peruspuhelin sosiaaliseen mediaan
Samsung on julkaissut seuraajan yli 30 miljoonaa kappaletta myyneelle Star-mallille. Osuvasti nimetty Star II sisältää kattavat valmiiksi integroidut sosiaalisen median palvelut, kuten esimerkiksi Facebook- ja Twitter-sovellut, mutta se on hinnoiteltu huomattavasti perinteisiä älypuhelimia halvemmaksi.

Samsung Star II perustuu Samsungin omaan käyttöjärjestelmään, jonka käyttöliittymänä toimii yhtiön Android-puhelimistakin tuttu TouchWiz 3.0. Puhelimen aloitusruutu on käyttäjän muokattavissa näyttämään esimerkiksi tilapäivityksiä Facebookista.

Star II sisältää 3" kokoisen 240x480 resoluutiolla toimivan kosketusnäytön, WiFi-tuen, T9 Trace -toiminnon (joka on T9-yhtiön versio Swype-tekstinsyötöstä), 3.2 megapikselin kameran sekä micro-SD-korttipaikan. Star II ei sisällä ollenkaan 3G-yhteyksiä.

Puhelin on tulossa myyntiin Euroopassa helmikuun aikana ja epävirallisten tietojen mukaan hinta asettunee noin 125 euroon.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Bellj
Bellj

4

Tuleva lissupuhelin jos saa pinkkinä. Sitten on hyvä tenujen huutaa puhelimeen ja textata. Ihan vaan heittona tämä. not 4 reelz.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TouchWiz (vahvistamaton)

6

Star II ei sisällä ollenkaan 3G-yhteyksiä!!. =(
Mutta,epävirallisten tietojen mukaan hinta asettunee noin 125 euroon!. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja