Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Star II on peruspuhelin sosiaaliseen mediaan

6
Teemu Laitila

Samsungin Star II on peruspuhelin sosiaaliseen mediaan
Samsung on julkaissut seuraajan yli 30 miljoonaa kappaletta myyneelle Star-mallille. Osuvasti nimetty Star II sisältää kattavat valmiiksi integroidut sosiaalisen median palvelut, kuten esimerkiksi Facebook- ja Twitter-sovellut, mutta se on hinnoiteltu huomattavasti perinteisiä älypuhelimia halvemmaksi.

Samsung Star II perustuu Samsungin omaan käyttöjärjestelmään, jonka käyttöliittymänä toimii yhtiön Android-puhelimistakin tuttu TouchWiz 3.0. Puhelimen aloitusruutu on käyttäjän muokattavissa näyttämään esimerkiksi tilapäivityksiä Facebookista.
Star II sisältää 3" kokoisen 240x480 resoluutiolla toimivan kosketusnäytön, WiFi-tuen, T9 Trace -toiminnon (joka on T9-yhtiön versio Swype-tekstinsyötöstä), 3.2 megapikselin kameran sekä micro-SD-korttipaikan. Star II ei sisällä ollenkaan 3G-yhteyksiä.

Puhelin on tulossa myyntiin Euroopassa helmikuun aikana ja epävirallisten tietojen mukaan hinta asettunee noin 125 euroon.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Bellj
Bellj

4

Tuleva lissupuhelin jos saa pinkkinä. Sitten on hyvä tenujen huutaa puhelimeen ja textata. Ihan vaan heittona tämä. not 4 reelz.

Vastaa
TouchWiz (vahvistamaton)

6

Star II ei sisällä ollenkaan 3G-yhteyksiä!!. =(
Mutta,epävirallisten tietojen mukaan hinta asettunee noin 125 euroon!. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja