Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S päivittyi 2.2.1-versioon

16
Teemu Laitila

Galaxy S päivittyi 2.2.1-versioon
Samsung on julkaissut Samsung Galaxy S -puhelimelle ohjelmistopäivityksen, joka päivittää Android-käyttöjärjestelmän 2.2.1-versioon. Versionumeroltaan pieni päivitys korjaa lähinnä bugeja, mutta myös nopeusoptimointeja on ilmeisesti tapahtunut.

Käyttäjien kommenttien perustella päivitys nopeuttaa puhelimen toimintaa huomattavasti, mutta osa päivittäjistä on kohdannut myös ongelmia, kuten Android Market -sovelluksen häviämistä ja tarvetta tehdasasetusten palautukselle.
Päivityksen voi ladata Samsungin Kies-sovelluksella.

Kommentit (16)

Jepajuu (vahvistamaton)

1

Ei näköjään tahdo onnistua Samsungilla nämä päivitykset. Nooh mitä luultavammin tämä on viimeinen virallinen päivitys tälle kyseiselle laitteelle.

Vastaa
PJL78
PJL78

3

Miksi mulle ei tarjota tuota päivitystä? Kies päivitty, mutta puhelimeen ei ole mukamas päivitystä.

Vastaa
Juffeo
Juffeo

4

Kaikki eivät pääse päivittämään koska, Suomessa myynnissä olleissa luureissa on ollut kahta eri lokalisaatiota (NEE, XEE)...
sen voi tarkistaa kirjoittamalla "*2767*4387264636#" menetelmällä. itselläni xee ja en voi vielä päivittää laitettani.

Vastaa
DaIle
DaIle

5

Missä se Spica on? vai onko se tosiaan niin "huono" että samsungin rahastus jatkkuu... Vaihdan kyllä sampan samantien!

Vastaa
djabu
djabu

10

Tainnut käydä kuten 2.2:n aikanaan, päivitys poistettu. Eiköhän se takaisin tule takaisin taas jossain vaiheessa. :)

Vastaa
peuge
peuge

11

Käsittämätöntä miten hitaasti samsung päivittelee näitä vehkeitä. Toinen rasittava asia on kies, minkä kanssa jouduin tappelemaan ihan tosissaan, että sain sen edes tunnistamaan puhelimen.

Näistä suivaantuneena päätin ottaa härkää sarvista ja aloin opetella androidin käyttöä täysin nollasta. Muutaman virheen jälkeen sain päiviteltyä 2.2.1 aikapäiviä sitten, ja tällä hetkellä galaxy s:ssä pyörii darky's gingerbread custom-ROM.

Jos haluat alkaa tutkailemaan asiaa, niin tässäpä erinomainen linkki newbielle (tämä linkki vain galaxy s:lle):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=886000

Vaatii englanninkielen taitoa ja kärsivällisyyttä lukea ohjeet!
Mitä ikinä siellä teettekin, niin muistakaa 2 asiaa: 1.) Älkää asentako mitään jenkki-softia (eri rautaa kuin Euroopassa) ja 2.) custom-romeja asentaessa joudutte roottaamaan puhelimen, eli takuu menee. Suomeksi sanottuna jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että jos sössitte puhelimen softan umpisolmuun, joudutte maksamaan buuttauksen omasta taskustanne (50€?).

Itse ollut todella, todella tyytyväinen ratkaisuun. Puhelin toimii salaman nopeudella, akkukesto parantunut ja no onhan tässä vielä silmäkarkkiakin. Nyt vain odotellaan gingerbreadin stabiilia versiota ladattavaksi :)

Vastaa
PreKilled
PreKilled

12

Viime päivitys vei marketin ja vaati tehdasasetusten palautusta, mutta tämä uusin meni heittämällä sisään. Uusin Kies käytössä.

Vastaa
Tonttuman
Tonttuman

13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juffeo:

Kaikki eivät pääse päivittämään koska, Suomessa myynnissä olleissa luureissa on ollut kahta eri lokalisaatiota (NEE, XEE)...
sen voi tarkistaa kirjoittamalla "*2767*4387264636#" menetelmällä. itselläni xee ja en voi vielä päivittää laitettani.

Minulla on tuossa "NEE" mutta päivitystä ei löydy vaikka asensin uusimman Kiesin (vanhan poistamisen jälkeen). Mistähän lie sitten vielä ahdistaa...

Vastaa
Hehehee (vahvistamaton)

14

Ihan uskomatonta sähläilyä Samulilta. Onko noi custom romit turvallisia??? Eikös niitä tehdä jossain siperian korpimetsissä :D

Vastaa
peuge
peuge

16

@14 vastaus kysymyksiin: ei ja ei. ROMit ei ole välttämättä turvallisia. Tarkoitan tällä, että jos et ymmärrä mitä teet, niin voit saada puhelimen softan solmuun (siksi korostinkin ohjeiden lukemista edellisessä viestissä). Ja ei, niitä ei tehdä ns. siperiassa, vaan ihan tavalliset androidin (ja windows mobilen) sovellus- ja alustakehittäjät näitä väsäävät.

Tästä voit lukea jo ihan ensimmäisiltä riveiltä mitä xda-developers on:

http://www.xda-developers.com/

Ja kuten näet, käyttäjiäkin löytyy rapiat 3,3milj. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja