Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti Galaxy S:n seuraajan olemassaolon

9
Teemu Laitila

Samsung vahvisti Galaxy S:n seuraajan olemassaolon
Samsung on vahvistanut, että yhtiö aikoo esitellä Barcelonan Mobile World Congress -messuilla seuraajaan suuren suosion saavuttaneelle Galaxy S -puhelimelleen. Yhtiö julkaisi Samsungunpacked.com-sivustolla kuvan Galaxy S -mallista seuranaan "Evoluutiota" edustava tuntematon laite.

Sivuston mukaan uusi puhelin tullaan julkaisemaan jo MWC-messuja edeltävänä päivänä, jolloin yhtiö aikoo pitää lehdistötilaisuuden aiheen tiimoilta. Samsung jatkaa hypen nostatusta ilmoittamalla lisävihjeistä helmikuun ensimmäisen päivän aikana.
Aikaisempien huhujen perusteella Galasy S2 -mallin odotetaan sisältävän Samsungin uuden kaksiytimisen Orion-prosessorin, joka perustuu ARM Cortex-A9 -arkkitehtuuriin. Mahdollinen on myös 8 megapikselin kamera, joka tukee 1080p-tason videokuvausta. Käyttöjärjestelmänä on luultavasti Android 2.3 ja mukana jo Samsungin valmistamassa Nexus S -puhelimessa nähty NFC-siru.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Nokia N8 "KILLING"! (vahvistamaton)

1

Tulee VARMASTI menemään kaupaksi!!!.
Oma Galaxy 19000 vaihtuu kyllä tuohon malliin,kun tulee myyntiin. ;)

Vastaa
Ei uutta Nokialta!!. (vahvistamaton)

6

Nokia N8 on keskitason puhelin, eikö se kenellekään mene kalloon asti? Odottakaas N9:n saapumista.

HAH,sanon minä!.Niin kauan,kuin Nokia tuo Symbian malleja markkinoille,niin ei ole mitään jakoa menestyä!!. :/
Kyllä se on niin,että "Samsung vie markkinoita ja Nokia vikisee perässä"!!!. =)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

7

@6
Oi voi. Ja ainoa perusteko on taas se Symbian. Kuten ehkä tiedätkin, tai ainakin sun pitäs, niin Nokialla on myös yksi Maemo malli ja tulossa on MeeGo puhelimia. Lisäksi Symbian on saatu jo paremmalle polulle ja mielestäni senkin tulevaisuus entistä enemmän mainstream käyttiksenä on oikein hyvä.

Mutta ei sillä, odotan innolla myös mitä Samsung saa aikaiseksi. Ovat tehneet helkkarin hyvää tulosta Galaxy sarjallaan. Eikä ne kai huonoja puhelimia olekaan. Pitäisi ehkä käydä ottaan tyypit Galaxy S:stä joskus..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja