Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobile-reviewin esittelyssä Sony Ericssonin Vivaz 2

3
Kaarlo Räihä

Mobile-reviewin esittelyssä Sony Ericssonin Vivaz 2
Mielenkiintoisista puhelinvuodoista tunnettu Mobile-review-sivusto on jälleen saanut käsiinsä puhelimen reilusti ennen sen virallista julkaisua. Tällä kertaa kyse on Sony Ericssonin Vivaz 2 -puhelimesta, joka tuntuu miellyttävän sivuston toimittajaa.

Vivaz 2 (tunnetaan myös MT15i- ja Halon-nimillä) on SE:n yksi uusista Android-puhelimista, joka on suunnattu houkuttelevaan 320-350 euron hintaluokkaan. Puhelimessa on monia samoja ominaisuuksia kuin yrityksen lippulaivaksi suunnatussa Arc-mallissa, mutta hintaa on saatu painettua alas mm. perinteisemmällä muotoilulla.

Vivaz 2:n laskentatehosta vastaa gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcommin MSM7630-suoritin, jonka kaverina toimii Adreno 205 -näytönohjain. RAM-muistia puhelimessa on 512 megatavua ja LED-salamalla varustettu takakamera on 8 megapikselin malli EXMOR-kennolla (mukana on myös etukamera videopuheluja varten), joka suoriutuu Mobile-reviewin mukaan erinomaisesti erityisesti videokuvauksessa. Kosketusnäytön resoluutio on 854x480, ja näyttö on varustettu Bravia-tekniikalla, joka tuo paremman väritoiston videoiden ja kuvien katseluun. Videota laitteesta tarvittaessa ulos HDMI mini -liitännän kautta.


Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread-versio, johon SE on lisännyt jotain omia sovelluksia sekä koristeellisia 3D-efektejä.

Puhelimen akku on 1500 mAh -mallia, ja Mobile-reviewin testin perusteella puhelin jaksaa yhdellä latauksella aktiivista käyttöä yli vuorokauden.

Myyntiin laite tulee sivuston mukaan huhtikuussa ja ainakin Mobile-reviewillä uskotaan puhelimen olevan vahvoilla myyntilukujen osalta.

Alla vielä muutama Mobile-reviewin julkaisema kuva tulevasta puhelimestaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

Sama kummallisuus tuossa mitä monissa muissakin android puhelimissa... kun kerran on fyysiset palaa - koti - valikko näppäimet, miksi samat painikkeet pitää olla softanäppäiminä näytön alareunassa viemässä tilaa muilta sinne mahdollisesti laitettavilta pikakuvakkeilta?

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

Onko toi yleistäkin et o noi perus näppäimet niin hardware nappeina, kun myös softassa? Onneks omassa desiressä ei sentää :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja