Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobile-reviewin esittelyssä Sony Ericssonin Vivaz 2

3
Kaarlo Räihä

Mobile-reviewin esittelyssä Sony Ericssonin Vivaz 2
Mielenkiintoisista puhelinvuodoista tunnettu Mobile-review-sivusto on jälleen saanut käsiinsä puhelimen reilusti ennen sen virallista julkaisua. Tällä kertaa kyse on Sony Ericssonin Vivaz 2 -puhelimesta, joka tuntuu miellyttävän sivuston toimittajaa.

Vivaz 2 (tunnetaan myös MT15i- ja Halon-nimillä) on SE:n yksi uusista Android-puhelimista, joka on suunnattu houkuttelevaan 320-350 euron hintaluokkaan. Puhelimessa on monia samoja ominaisuuksia kuin yrityksen lippulaivaksi suunnatussa Arc-mallissa, mutta hintaa on saatu painettua alas mm. perinteisemmällä muotoilulla.
Vivaz 2:n laskentatehosta vastaa gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcommin MSM7630-suoritin, jonka kaverina toimii Adreno 205 -näytönohjain. RAM-muistia puhelimessa on 512 megatavua ja LED-salamalla varustettu takakamera on 8 megapikselin malli EXMOR-kennolla (mukana on myös etukamera videopuheluja varten), joka suoriutuu Mobile-reviewin mukaan erinomaisesti erityisesti videokuvauksessa. Kosketusnäytön resoluutio on 854x480, ja näyttö on varustettu Bravia-tekniikalla, joka tuo paremman väritoiston videoiden ja kuvien katseluun. Videota laitteesta tarvittaessa ulos HDMI mini -liitännän kautta.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread-versio, johon SE on lisännyt jotain omia sovelluksia sekä koristeellisia 3D-efektejä.

Puhelimen akku on 1500 mAh -mallia, ja Mobile-reviewin testin perusteella puhelin jaksaa yhdellä latauksella aktiivista käyttöä yli vuorokauden.

Myyntiin laite tulee sivuston mukaan huhtikuussa ja ainakin Mobile-reviewillä uskotaan puhelimen olevan vahvoilla myyntilukujen osalta.

Alla vielä muutama Mobile-reviewin julkaisema kuva tulevasta puhelimesta

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

Sama kummallisuus tuossa mitä monissa muissakin android puhelimissa... kun kerran on fyysiset palaa - koti - valikko näppäimet, miksi samat painikkeet pitää olla softanäppäiminä näytön alareunassa viemässä tilaa muilta sinne mahdollisesti laitettavilta pikakuvakkeilta?

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

Onko toi yleistäkin et o noi perus näppäimet niin hardware nappeina, kun myös softassa? Onneks omassa desiressä ei sentää :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja