Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus-puhelimet saivat korjauksen tekstiviestiongelmiin

5
Kaarlo Räihä

Googlen Nexus-puhelimet saivat korjauksen tekstiviestiongelmiin
Pari viikkoa sitten Google kertoi korjanneensa Android-puhelinten mukana tulevassa tekstiviestisovelluksessa olleen bugin, jonka myötä tekstiviestit saattoivat päätyä väärälle vastaanottajalle. Nyt nämä korjaavat päivitykset ovat päätyneet jakeluun ensimmäisiin puhelimiin, kun sekä Nexus One että Nexus S saivat omat päivityksensä.

Molemmilla laitteilla päivitys julkaistiin OTA-muodossa, mutta päivityksen voi luonnollisesti ladata myös Googlen palvelimilta ja asentaa puhelimeen manuaalisesti. Nexus S:n kohdalla Androidin versionumero on päivityksen jälkeen 2.3.2 ja Nexus Onen kohdalla puolestaan 2.2.2
Googlen mukaan päivitys sisältää muitakin pieniä korjauksia, ja xda-developers-foorumin keskusteluiden mukaan esim. Nexus S:n selain toimii tietyillä sivuilla aiempaa nopeammin.

Muiden Android-puhelinten osalta päivitysaikatauluista ei ole toistaiseksi tarkempia tietoja.

Kommentit (5)

penapp (vahvistamaton)

3

Tuskin tulee olemassaoleviin HTC:n Samsungin tai muiden valmistajien puhelimiin koskaan. Eiköhän nuo myynnissä olevat mallit jätetä 2.2-tasolle.

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

5

@4

Jos epävirallisia häkkejä ei lasketa niin eiköhän tuo pidä aika tarkkaan kutinsa. Osa parhaiten myyneistä ja uusimmista toki saa päivityksen, mutta valtaosa jää ilman.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja