Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft tarjosi Geohot-tiimille puhelinta kehitysalustaksi

4
Teemu Laitila

Microsoft tarjosi Geohot-tiimille puhelinta kehitysalustaksi
Applen iPhone-suojausten kiertämiseen ja viimeisimpänä PlayStation 3 -konsolin lukituskoodien selvittämiseen osallistunut George "Geohot" Hotz suunnittelee siirtymistä Windows Phone 7 -alustalla kehittämiseen. Geohot oli vaikuttunut Microsoftin suhtautumisesta WP7-alustan suojaukset purkaneen Chewron WP7 -tiimin kohtelusta ja kertoi sivuillaan aikeistaan lähteä Windows Phone 7 -puhelinta hankkimaan.

Kirjoituksen huomannut Microsoftin Windows Phone 7 -tiimiä johtava Brandon Watson kuitenkin lupasi Twitter-viestissään lahjoittaa Geohotille puhelimen ja painotti Microsoftin suhtautuvan avoimesti kehittäjien luoviin WP7-sovelluksiin.
Huolimatta vanhasta maineestaan Microsoft on viime aikoina pyrkinyt profiloitumaan hakkeriystävällisenä yhtiönä. Geohotin kosiskelu ilmaisella puhelimella on Microsoftin osalta kätevä tapa kerätä huomiota alavireisesti myyneelle alustalleen ja samalla pönkittää Kinect-modausten tuomaa mainetta ystävällisyydestä luoville kehittäjille.

Oli tarjouksen taustalla mikä tahansa, Microsoftin avoimempi asenne on käyttäjien kannalta huomattavasti miellyttävämpi kuin Sonyn ja Applen lähestymistapa.

Kommentit (4)

DaIle
DaIle

1

"Oli tarjouksen taustalla mikä tahansa, Microsoftin avoimempi asenne on käyttäjien kannalta huomattavasti miellyttävämpi kuin Sonyn ja Applen lähestymistapa. "

Näin on!

Vastaa
Arzgahhh
Arzgahhh

3

Noh nyt alkaa olee mikkisoftan asenne kohdillaan. Tästä vois ottaa pikkuveli mallia vaikka. Ei kaikkea tarvitse kietlää heti.

Vastaa
JA12 (vahvistamaton)

4

Vai on se Microsoft mukava =)

Kinectin avaamiselle Microsoftin eka vastaus oli uhkaus oikeusjutulla. Mutta olikin niin että yritys joka Kinectin oikeasti on kehittänyt omistaa oikeudet siihen ja oli kovin avulias.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja