Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google lupaa parannuksia Android Markettiin

1
Teemu Laitila

Google lupaa parannuksia Android Markettiin
Google on luvannut julkaista Android Markettiin sovelluskehittäjien kauan kaipaaman mahdollisuuden maksaa digitaalisista hyödykkeistä sovellusten sisällä, kertoo All Things Digital. Lisäksi Googlen Android-ryhmän johtaja Eric Chu lupasi paremman mekanismin käyttäjää mahdollisesti kiinnostavien sovellusten löytämiseksi. Uudistusten aikatauluksi kerrottiin perinteiseen tapaan "pian".

Mahdollisuus myydä käyttäjille virtuaalista sisältöä, kuten esimerkiksi lisäkenttiä pelien tapauksessa on erittäin tärkeä tulonlähde monille sovelluskehittäjille maksullisten sovellusten ja mainostulojen lisäksi. Androidille kehitettyjen sovellusten taloudellista hyödyntämistä on pidetty huomattavasti vaikeampana kuin Applen iOS-laitteiden tapauksessa.

Chu myöntää Android Marketia aluksi vaivanneet ongelmat ja kertoo Googlen tehneen muutoksia tilanteeseen, esimerkiksi huonolaatuisten sovellusten poistamista on tehostettu. Google pyrkii myös aktiivisesti parantamaan sovellusten löytämistä helpottavia mekanismeja ja hakutoimintoja sekä kehittämään aiempaa parempia pistetytysmenetelmiä suosittujen sovellusten löytämiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Tesno
Tesno

1

Vielä kun saisivat toimivat paskafilterit jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön, niin marketti voisi alkaa pelaamaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja