Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhujen mukaan HTC esittelee MWC:ssä Facebook-puhelimet

4
Kaarlo Räihä

Huhujen mukaan HTC esittelee MWC:ssä Facebook-puhelimet
Ensi kuussa pidettävä Mobile World Congress -tapahtuma tarjonnee ennakkotietojen valossa monia mielenkiintoisia tuotteita. Huhujen mukaan tapahtumassa esitellään myös maailman ensimmäiset Facebook-puhelimet, joiden valmistajaksi on varmistumassa HTC.

Asiasta vihiä sai City A.M. -lehti, joka kertoi asiasta verkkosivuillaan. Lehden saamien tietojen mukaan Facebook-puhelimet käyttäisivät Android-käyttöjärjestelmää, johon Facebook olisi integroitu tavallista tiukemmin mm. erilaisten kotinäyttöjen ja widgettien avulla. Puhelinten käyttäjät voivat esim. tehdä lisäsovellusten avulla suoraan puheluita Facebook-ystävilleen uuden osoitekirjan kautta, jolloin uuden puhelimen osoitekirjan saisi suoraan täytettyä Facebookin tallentamilla tiedoilla.

HTC:n uskotaan esittelevän ensi kuussa yleisölle ja medialle kaksi kalliimman hintaluokan Facebook-puhelinmallia. Molempien mallien väritys ja muotoilu ovat huhujen mukaan Facebook-brändin mukaisia, ja toinen malli voisi olla varustettu QWERTY-näppäimistöllä.


City A.M. -lehti ei valitettavasti saanut käsiinsä tietoja mahdollisista operaattorikytkyistä, joten puhelimen mahdolliset myyntikanavat ja muut yhteistyökytkökset ovat vielä mysteerejä. Facebook-puhelin kiinnostanee kuitenkin useita operaattoreita, koska palvelun normaalia suurempien tiedonsiirtomäärien johdosta kuluttajille on helppo kaupata erilaisia datapaketteja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Mahteri
Mahteri

3

Olenko ainoa, jonka mielestä Android + Facebook olisi hyvin outo parivaljakko?

Facebook kuitenkin vasta vähän aikaa sitten kertoi suunnitelmistaan liittyen omaan sähköpostipalveluunsa, jota voidaan pitää Gmailin kilpailijana ja Googlelta taas löytyy Google Buzz kilpailjaksi Facebookille..

Miten ihmeessä Google olisi saatu tällaiseen suostuteltua?

Vastaa
Piimanen
Piimanen

4

Tiedoksi Mahterille!
Android käyttöjärjestelmä perustuu avoimeen lähdekoodiin, joten Androidin koodin saa ladattua ilmaiseksi netistä, muistaakseni Google Code sivustolta. Tämä mahdollistaa sen, että Facebook voi käyttää Androidia puhelimissaan.

T: Piimanen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja