Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy-tuoteperhe kasvoi neljällä puhelimella

6
Kaarlo Räihä

Samsungin Galaxy-tuoteperhe kasvoi neljällä puhelimella
Pitkään liikkuneet huhut Samsungin uusista Galaxy-puhelimista ovat osoittautuneet todeksi, kun yritys esitteli tänään uudet Galaxy Ace -, Galaxy Fit -, Galaxy Gio - ja Galaxy mini -puhelimet.

Kaikki uudet Galaxy-mallit rakentuvat Android Froyo -ohjelmistoalustan ja Samsungin TouchWiz-käyttöliittymän päälle, ja ne ovat suunnattu edullisten ja keskihintaisten älypuhelinten kategorioihin.

Galaxy Ace on ryhmän monipuolisin laite 800 MHz -kellotaajuuden suorittimella. Kosketusnäytöllä on kokoa 3,5 tuumaa (resoluutio 480x320) ja kamera on 5 megapikselin malli LED-salamalla. Tarjolla on myös FM-viritin RDS-tuella.

Kokoa Galaxy Acella on 112,4x59,9x11,5 mm ja painoa 113 grammaa. Akun kapasiteetti on 1 350 mAh ja yhdellä latauksella valmiusaikaa luvataan jopa 640 tuntia ja puheaikaa 11 tuntia. Suositushinta ei ole vielä tiedossa, mutta puhelin on tullut myyntiin jo Venäjällä ja Eurooppaan se saapuu myös lähiaikoina.

Galaxy AceGalaxy Fit sisältää 3,31-tuumaisen kosketusnäytön (resoluutio 320x240), 5 megapikselin kameran ja suorittimen kellotaajuus on 600 MHz. Myyntiin puhelin tulee ensi kuussa.

Galaxy Fit

Galaxy Gion osalta tarjolla on 3,2 tuuman kosketusnäyttö (resoluutio 480x320), 800 MHz -kellotaajuuden suoritin, 3 megapikselin kamera ja FM-viritin RDS-tuella.

Kokoa laitteella on 110,5x57,5x12,15 mm ja se tulee myyntiin helmi- tai maaliskuussa.

Galaxy Gio

Galaxy mini on nimensä mukaisesti perheen pienin puhelin, ja sisältää 3,14 tuuman kosketusnäytön (resoluutio 320x240), 600 MHz -kellotaajuuden suorittimen ja 3 megapikselin kameran.

Kokoa minillä on 110,4x60,6x12,1 mm ja akun kapasiteetti on 1 200 mAh.

Galaxy mini

Uudet mallit ovat esillä helmikuussa pidettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa, jossa Samsungilta odotetaan myös uutta lippulaivamallia Galaxy-tuoteperheeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
kreepperi (vahvistamaton)

1

Melko hyviltä näyttävät. Samsung vahvistaa asemiaan edullisempien Android-puhelimien valmistajana.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SG i9000. (vahvistamaton)

2

Totta!. ;)
Nokia tulee jäämään kilpailussa edelleen taakse omilla Symbian malleillaan. =)
Olisin kyllä odottanut,että keskihintaiset mallit olisi varustettu 1 Gigahertzin prosessorilla,mutta toivottavasti tehokas käyttömuisti korvaa tuon 800Megahetzin prosessoritehon!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

6

To Minihän taitaa olla noista mittojen mukaan kaikkein isoin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja