Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook ei ole tuomassa markkinoille puhelimia

1
Kaarlo Räihä

Facebook ei ole tuomassa markkinoille puhelimia
Eilen City A.M. -lehti julkaisi tietoja, joiden mukaan Facebook ja HTC olisivat kehittämässä yhdessä Facebook-brändättyjä älypuhelimia. Tänään Facebook torppasi tämä tiedot brändäyksen osalta, mutta tiedot tiukemmasta Facebook-integroinnista tulevissa HTC:n älypuhelimissa näyttävät pitävän paikkaansa.

Facebookin puolelta asiasta puhui tänään Lontoossa yrityksen talouspuolen kehityksestä vastaava Dan Rose, joka kiisti Facebook-brändättyjen puhelinten olemassaolon lehdistölle. Rose kuitenkin vahvisti tiedot, joiden mukaan HTC on integroimassa Facebookin entistä tiukemmin tuleviin puhelimiinsa. Rosen mukaan HTC on yhdistänyt Facebookin laitteisiinsa mielenkiintoisella tavalla, mutta tarkempia tietoja HTC:n suunnitelmista Rose ei kertonut.
Jos eilen liikkeelle lähteneet huhut pitävät paikkaansa, voi HTC:n tulevissa Android-puhelimissa hyödyntää aiempaa monipuolisemmin mm. Facebookista löytyviä yhteystietoja ja tarjolla olisi myös monipuolisempia widgettejä Facebookin aktiivikäyttöä varten.

Vaikka erilaisia Facebook-sovelluksia on tarjolla kaikille älypuhelinalustoille, ovat HTC:n suunnitelmat toteutuessaan todellinen kumarrus Facebookin suuntaan. Facebookin mukaan mobiililaitteiden kautta sivusto saa kuukaudessa noin 250 miljoonaa vierailijaa, joten tästä joukosta löytynee runsaasti kuluttajia, jotka ovat valmiita maksamaan ylimääräistä saadakseen itselleen Facebookin käyttöä varten suunnitellun puhelimen.

HTC:n uudet puhelimet nähtäneen Mobile World Congress -tapahtumassa.

Kommentit (1)

Bluejack
Bluejack

1

Eiköhän lärvikirja ole jo kartoittanut kirjassaan vakituisesti asuvat siihen malliin, jotta laskelmissa on otettu globaalilla tasolla huomioon että omaan lärviluuriin ei ole vielä tarvetta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja