Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisätietoja Android 3.0:sta julki

4
Manu Pitkänen

Lisätietoja Android 3.0:sta julki
Android-käyttöjärjestelmän kehityssivulla on julkaistu Android 3.0:n (Honeycomb) SDK:n esiversio ja virallisia tietoja tulevasta käyttöjärjestelmästä. Tärkeimpänä uudistuksena on se, että käyttöjärjestelmää on optimoitu aiempaa suuremmille näytöille eli käytännössä tablet-tietokoneille.

Käyttöliittymä on käynyt läpi reippaan uudistuksen, kuten jo CES-messuilla jo esitettiin. Käyttöliittymässä hyödynnetään aiempaa selvästi enemmän 3D-efektejä, jotka tukevat myös rautakiihdytystä. Käyttöliittymään on lisätty System Bar, joka näkyy kaikissa valikoissa ja sovelluksissa. Sen kautta näkyvät viimeksi avatut sovellukset ja ilmoitukset. Käyttöjärjestelmästä löytyy tuki moniytimisille prosessoreille ja moniajoa on parannettu. Android 3.0 tuo mukanaan myös tuen Bluetooth-streamaukselle ja laajemmalle DRM-ohjelmistokehykselle. Kattavammin uudistuksista kehityssivuilla.
Käyttöjärjestelmän virallista julkaisupäivämäärää ei tässä vaiheessa vielä tiedetä, mutta Android 3.0 -pohjainen Motorola Xoom -tablet ilmestynee jo 17. helmikuuta.

Alla video CES-messujen aikaan julkaistu video, joka esittelee Android 3.0:n käyttöliittymää:

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja