Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Honeycomb julkaistaan 2. helmikuuta

5
Manu Pitkänen

Honeycomb julkaistaan 2. helmikuuta
Kerroimme aiemmin Android 3.0:n (Honeycomb) SDK-kehitysohjelmiston julkaisusta. Nyt Google on virallisesti tullut kaapista ulos ja kertonut, että uusi käyttöjärjestelmä julkaistaan 2. helmikuuta.

Google on lähettänyt toimittajille ympäri maailmaa kutsukirjeen käyttöjärjestelmän julkaisutilaisuuteen. Kirjeeseen on lisätty Android-logoa muisuttava mehiläinen, jolla viitataan käyttöjärjestelmän koodinimeen (hunajakenno). Käyttöjärjestelmä on optimoitu tablet-tietokoneiden suuria näyttöjä varten. Tiedossa on tässä vaiheessa ainakin viisi tuotejulkaisua, joista ensimmäisenä on Motorolan Xoom.
Tässä vaiheessa ei ole vielä selvää tuleeko käyttöjärjestelmä olemaan tabletien yksinoikeus vai tuleeko Honeycomb-pohjaisia älypuhelimiakin markkinoille. Android 3.0:ssa on panostettu paljon graafiseen suorituskykyyn ja lisätty tuki moniytimisille prosessoreille. Käyttöjärjestelmän multimedia- ja yhteysominaisuuksia on myös parannettu.

Kommentit (5)

penapp (vahvistamaton)

1

Toivottavasti Honeycomb on paremman näköinen kuin aiemmin esillä olleet videopätkät. Ainakin niiden perusteella käyttöliittymä oli hyvin insinöörimäinen, rumat ikonit ja sisälsi väkinäisen oloisia 3D-efektejä mm. työpöydän vaihdossa. Oli aika ruman näköinen suoraan sanottuna. Mutta saattaa olla, että siinä oli jotain Motorolan omia virityksiä mukana.

Vastaa
DaIle
DaIle

2

Näin se gooogle pissii taas meitä Androidi kännykän käyttäjiä silmään. Ois jännä tietää että miten nyt oikein käy näille vanhemmille Androidi puhelimille, jääkö ne nyt sitten ainoastaan yhteisö hommeleiksi, toki onhan se enemmän kyllä valmistajan asia mitä se tekee puhelimilleen.

Vastaa
Sakke88
Sakke88

3

Google ei ole kyllä vielä kertonut mitään päiviä itse käyttöjärjestelmän julkaisusta. Kutsu android tapahtumaan, on kyllä lähetetty eri tahoille, mutta honeycombistä ei ole kerrottu mitään. Kutsuun on vain liitetty sopivasti honeycombin logo.

http://www.youtube.com/android tapahtuman live-stream.

Ja honecyombin emulaattorissa on useita viitteitä älypuhelimiin eli ainakin itse uskon sen tulevan myös puheliimiin, kunhan niiden näyttö on riittävän hyvä eli vähintään WVGA.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Lainaus:


DaIle @
Näin se gooogle pissii taas meitä Androidi kännykän käyttäjiä silmään. Ois jännä tietää että miten nyt oikein käy näille vanhemmille Androidi puhelimille, jääkö ne nyt sitten ainoastaan yhteisö hommeleiksi, toki onhan se enemmän kyllä valmistajan asia mitä se tekee puhelimilleen.

Niin kun mikä oli se juttu ? yhteisö hommeli ne muutamat "sadat miljoonat käyttäjät" vai? ööö...
Eikös apple tehnyt jo tylyjä aikapäiviä sitten jättää jo tuet pois pian toiseksi vanhemmalle luurilleen?
Eikä sillä jotta vertaa mutta kyllä rauta muuttuu ja pitää alustankin kehittyä kai siinä sivussa jotta enpä ole ikuista tukea vielä odottanut miltään alustalta tähän päivään mennessä. Huhut on huhuja ennen kun mikään on virallista, se millä toimittajat mällää ei ole totuus joten omiin maalaisjärkeen perustuviin omaksuintiin voi AINA jättää pienen pienen mahdollisuuden kai.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja