Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuva LG:n Optimus 3D:stä vuosi verkkoon

3
Manu Pitkänen

Kuva LG:n Optimus 3D:stä vuosi verkkoon
Phandroid-verkkosivu on saanut käsiinsä ensimmäisen live-kuvan LG:n tulevasta Optimus 3D -älypuhelimesta. Sivusto ei pysty varmistamaan, että onko kyseessä oikeasti Optimus 3D, mutta on melko varma siitä. Puhelin ei ainakaan muistuta ulkonäöllisesti mitään muuta LG:n Optimus-puhelinta.

Optimus 3D:ssä on kuvasta arvioituna 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 800x480. Näytön pitäisi olla autostereoskooppinen, joten sillä voi katsella 3D-sisältöä ilman katselulaseja. Kuvasta kolmiulotteisuus ei näy. Puhelimessa on myös kaksi 3D-tuellista kameraa (edessä ja takana). Puhelimen sisästä löytyy todennäköisesti Tegra 2 3D -järjestelmämikropiiri (AP25), jossa on kaksi 1,2 gigahertsin taajuudella toimivaa Cortex-A9 -prosessoriydintä. Kuvassa puhelimessa pyörii Android-käyttöjärjestelmä, mutta sen versionumeroa ei tiedetä.LG:n teaser-kuvan perusteella Optimus 3D tullaan julkaisemaan kahden viikon päästä Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Puhelin oli hetken aikaa viime viikolla myynnissä hollantilaisella ThePhoneHouse-jälleenmyyjällä, mutta tuotetietoja ei tuolloin vuotanut. Lisäksi kaupan tuotesivulla oli väärä kuva puhelimesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

2

@1

Videossa ei taida olla mitään Samsungista? Hauska silti, että esittelijä mehutti HDMI-mirroringia jonain uutena featurena. Eikös muut Android puhelimet, joissa HDMI sitä todellakaan osaa? Jopa N8 sen osaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja