Motorola piikittelee Applea Super Bowl -mainoksella

4
Matti Robinson

Motorola piikittelee Applea Super Bowl -mainoksella
Pian on jälleen maailman kalleimpien mainossekuntien aika. Super Bowl -mainoksiin lyödään miljoonakaupalla rahaa, mutta myös mainosten sisältö usein puhuttaa.

Yksi historian merkittävimmistä mainoksista onkin Applen vuonna 1984 julkaistu Super Bowl -mainos, jossa tietokonemarkkinoita käsiteltiin Orwellin 1984-nimeä kantavan kirjan avulla. Motorola on päättänytkin hyväksikäyttää Applen mainoksen tunnettuutta heitä itseään vastaan.

[smartbox:here]Motorola julkaisi eilen trailerin mainokselleen, joka näytetään siis sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Super Bowl -tapahtuman mainoskatkolla. Iskulauseella "2011 looks a lot like 1984" varustettu Goodbye 1984 -mainos piikittelee Applea heidän omilla aseillaan. Mainoksessa ehdotetaan, että aika on tullut valinnanvapaudelle, jolla viitataan Apple iPadin tulevaan kilpailijaan, Motorola Xoom -tablettiin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (4)

Jarissimo
Jarissimo

1

Kieltämätttä lystikäs. Motorola on tainnut ottaa applen kohteekseen muutenkin. Eikös heillä ollut myös se nettisivu juttu, jossa ipadilla vierailevat sai vihjailevan tekstin, että tämä näkyisi Xoom laittella, koska siinä on Flash..

Vastaa
Dedbet
Dedbet

3

Tämä oli kyllä kieltämättä hyvällä maulla tehty piikittely, ja allekirjoitan sanoman kyllä täysin. Eiköhän tämä saa suita hymyyn rapakon toisellakin puolen, jossa Applen suosio on aivan toisella tasolla kuin Suomessa.

Dedbet

Vastaa
miketso
miketso

4

Xoom on vaikuttanut kyllä loistolaitteelta esittelyjen perusteella ja itse olen alkanut himoitsemaan tabletin ostoa syksyn aikana kun niitä on julkaistu useampia. Xoomin hinta näyttää vain olevan vähän suolainen, 799$ ja siihen vielä suomilisä päälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.