Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava Galaxy S teaser-videolla

5
Teemu Laitila

Seuraava Galaxy S teaser-videolla
Samsung on pitänyt sanansa ja julkaissut "lisätietoa" tulevasta Galaxy S -mallin seuraajasta. Runsaan puolen minuutin mittainen video ei paljasta mitään strategista, vaan video keskittyy lähinnä mielikuvien luontiin ja hypen nostatukseen. Lopussa vilahtaa erittäin ohuen näköinen puhelin, josta erottuu vain hopeiset ääriviivat.

Tarkalla katselulla video paljastaa kuitenkin hieman enemmän. Videolla ihmisten käsissä olevat puhelimet on peitetty valonvälähdyksiin, mutta Engadgetin lukija huomasi kohdassa 0:13 erottuvan heijastuksen, jossa naisen pitelemä puhelin on selvästi esillä. Videolle unohtunut peilikuva lienee videon toteuttaneen mainostoimiston kevyt kömmähdys AfterEffects-työskentelyssä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Jarissimo
Jarissimo

1

No ei toi heijastus kyllä kerro sitten yhtään mitään. Tuossahan voi olla vaikka N8 (tai lompakko).. Ei saa siis mitään selvää.. Tuskin tuota on edes kuvattu oikealla luurilla.. Miksi olisi?

Vastaa
Tnoi
Tnoi

2

No ei tuosta 0:13 kohdasta kyllä paljoa irtoa. Suht ohuelta näyttää juu ja näytöllä kokoa ehke about saman verran tai pikkasen vähemmän ku Desire HD:ssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja