Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin päivitys tuo monikosketuksen ja ANT+-tuen

1
Kaarlo Räihä

Sony Ericssonin päivitys tuo monikosketuksen ja ANT+-tuen
Sony Ericsson julkaisi eilen Android-puhelimilleen uuden ohjelmistopäivityksen, joka tuo Xperia X10 -puhelimelle osittaisen monikosketustuen. Xperia X8, Xperia X10 mini ja Xperia X10 saavat päivityksen myötä myös ANT+-tuen.

Xperia X10:n kohdalla monikosketus toimii puhelimen vakioselaimessa ja Google Maps -sovelluksessa, joissa molemmissa toimii nipistyszoomaus. Muita uudistuksia ovat mm. Moxier-sovellukseen tehdyt muutokset, ja mahdollisuus leikellä puhelimella kuvattuja videoita suoraan puhelimen vakiosovelluksella.

ANT+-tuki on puolestaan hieman yllättävä lisä, sillä lyhyen matkan kommunikointiin käytettyä standardia hyödyntävät mm. kuntoilu- ja hyvinvointituotteet. Päivityksen myötä SE on ensimmäinen matkapuhelinvalmistaja, jonka puhelimista löytyy ANT+-tuki. Täten puhelimilla voi seurata esim. sykemittarin toimintoja.ANT+-tuki nähtäneen jatkossa kaikissa SE:n Android-puhelimissa.

Puhelimiin päivityksen voi asentaa joko SE:n oman PC-ohjelmiston avulla tai vaihtoehtoisesti OTA-päivityksenä.

Alla lyhyt esittelyvideo ANT+:staPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.