Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Market tukee nyt tietokoneen avulla tehtäviä asennuksia

2
Kaarlo Räihä

Android Market tukee nyt tietokoneen avulla tehtäviä asennuksia
Monet Android Marketin käyttäjät ovat toivoneet kauppapaikalle parempaa tukea ohjelmien etäasennuksille. Nyt Google on vastannut kuluttajien hätähuutoihin julkaisemalla tietokoneiden selaimilla toimivan Android Marketin.

Uuteen palveluun pääsee käsiksi market.android.com-osoitteen kautta. Sisäänkirjautumisen myötä kuluttaja voi etäasentaa Android-laitteisiinsa sovelluksia tietokoneen avulla. Kun kuluttaja on löytänyt mieleisen sovelluksen, painaa hän osto- tai asennusnappia ja valitsee mihin omaan Android-laitteeseen hän haluaa sovelluksen asentaa. Tämän jälkeen Android-laite aloittaa sovelluksen lataamisen 3G- tai WLAN-yhteyden avulla, joten Android-laitetta ei tarvitse liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Tietokoneen avulla sopivan sovelluksen etsiminen Android Marketista onnistuu aiempaa helpommin suuremman sivupinta-alan ja nopeampien hakutoimintojen ansiosta. Kuluttajat voivat lisäksi jaella suoria linkkejä sovelluksiin, joten esim. Angry Birdsiä etsivät voivat suunnata tänne.


Sovelluskehittäjiä Google houkuttelee myös uudella sovelluksiin lisättävissä olevalla ostotoiminnolla, joka mahdollistaa mm. iOS-alustasta tutut lisäsisältöjen hankinnat suoraan sovelluksesta. Peleissä tämä mahdollistaa mm. uusien kenttien ostamisen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja