Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC valmistelee tuplaydinmallia

2
Teemu Laitila

HTC valmistelee tuplaydinmallia
HTC on kevään mittaan julkaisemassa oman kaksi prosessoriydintä sisältävän puhelinmallinsa. Android and me -sivuston useista lähteistä varmistaman tiedon mukaan kyseessä olisi isokokoinen 4,3" näytöllä varustettu Pyramid-koodinmiellinen malli, jonka prosessorina toimii 1,2 GHz:n MSM8260 Snapdragon kahdella ytimellä.

Vaikka yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa, Pyramidin näyttö toiminee qHD resoluutiolla eli 960x540 pikselin tarkkuudella. Qualcommin MSM8260-siru sisältää Adreno 220 -näytönohjaimen, jonka suorituskyky vastaa Qualcommin mukaan jopa tämän hetkisiä pelikonsoleita. Varmaa ainakin on, että puhelin tukee 1080p-tason videokuvan pakkausta ja purkamista.
HTC on jo neljäs isoista Android-valmistajista, jolta odotetaan markkinoille tuplaydinpuhelinta. Android-valmistajien tulevat tuplaydinmallit sekä Applen seuraavasta iPhone-versiosta löytyvä huhuttu kaksi ydintä sisältävä A5-prosessori aiheuttavat paineita Nokialle, jonka odotetaan kertovan lisätietoja paljon puhutusta N9-mallista 13. päivä pitämässään lehdistötilaisuudessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

onhyötyä (vahvistamaton)

2

Kyllä siitä vain on hyötyä, sillä noilla tehoilla pystyy pyörittämään tarkempaa videota ja pelejä. samalla kun ytimiä lisätään, niin energiatehokkuuskin paranee ja akkukesto pitenee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja