Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommin Skifta-sovellus sai ensimmäisenä DLNA-sertifioinnin

1
Kaarlo Räihä

Qualcommin Skifta-sovellus sai ensimmäisenä DLNA-sertifioinnin
Qualcommin sovelluskehitysosasto on julkaissut Android-puhelimille uuden Skifta-sovelluksen, joka tuo DLNA-tuen kaikkiin Androidin Froyo-versiolla tai uudemmilla varustettuihin laitteisiin.

Tiedotteen mukaan Skifta on ensimmäinen DLNA-sertifioinnin saanut sovellus. Skifta mahdollistaa muiden DLNA-yhteensopivien ratkaisujen tavoin mediasisällön jakamisen omassa kotiverkossa esim. taulutelevisiolle tai PS3-konsolille. Tällöin mm. puhelimella otetut valokuvat ja videot saa helposti näkymään olohuoneessa tai tietokoneen ruudulla ilman johtojen liittämistä.

Puhelimesta löytyvän sisällön ohella Skifta osaa kaivaa sisältöä lähiverkosta ja internetistä, joten ohjelman avulla Android-laitteesta saa luotua sekä olohuoneen kaukosäätimen että mediasäilön.Monissa kalliimmissa älypuhelimissa DLNA on ollut vakio-ominaisuus jo pidemmän aikaa, mutta Skifta tuo saman ominaisuuden ilmaiseksi myös edullisimpiin Android-puhelimiin.

Alla Skiftan esittelyvideo
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

miksuh2
miksuh2

1

> Tiedotteen mukaan Skifta on ensimmäinen DLNA-sertifioinnin saanut sovellus.

Androidilla ehkä, mutta EI yleisesti ensimmäinen. Nokia N95 8GB oli maailman ensimmäinen älypuhelin, joka sai DLNA sertifioinnin, joten myös sen ohjelmisto oli ensimmäinen joka sen älyåpuhelimissa sai. N95:ssä oli jo DLNA-tuki, mutta N95 8GB oli ensimmäinen sertifioitu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja