Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hitachilta luvassa huipputarkka näyttö mobiililaitteille

3
Kaarlo Räihä

Hitachilta luvassa huipputarkka näyttö mobiililaitteille
Mobiililaitteiden näyttöihin liittyvä kova kilpailu on poikinut jälleen hienon tuloksen, kun Hitachi kertoi eilen saaneen uuden huipputarkan näytön kehitystyön valmiiksi.

IPS-tekniikalla toteutetun näyttöpaneelin ominaisuudet ovat todella vakuuttavat, sillä 4,5 tuuman kokoisen paneelin resoluutio on 1280x720, kontrasti 1 100:1 ja valoisuus 500cd/m². Täten pikseleitä on tuumaa kohden 329, joka on enemmän kuin Applen Retina-näytöissä, joissa DPI-luku on 326.

Hitachin mukaan paneeleiden sarjatuotanto käynnistyy lokakuussa, jonka jälkeen niitä voidaan nähdä mm. kalliimman hintaluokan älypuhelimissa ja pienemmissä tableteissa.

Innokkaimmat voivat tutustua Hitachin saavutukseen toukokuussa, jolloin paneelit ovat esillä SID 2011 -tapahtumassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Jonahan
Jonahan

3

Onko hyötyä vai ei, riippuu mihin vertaa, mutta sanoisin että on Noista noin 330 tarkkuuksista ei kauheasti enää ole tarvetta mennä ylöspäin, alkaa olla lähellä rajaa, jolloin tarkkakaan silmä ei enää erota pisteitä toisistaan niiltä etäisyyksiltä miltä puhelinta katsellaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja