Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut enteilevät Windows Phone 7 -puhelimille IE Mobile 9 -selainta

2
Kaarlo Räihä

Huhut enteilevät Windows Phone 7 -puhelimille IE Mobile 9 -selainta
Nykyisten tietojen mukaan Windows Phone 7 -ohjelmistoalusta saa tänä vuonna kaksi suurempaa päivitystä, joista toinen on tarkoitus julkaista parin kuukauden sisällä ja jälkimmäinen vuoden loppupuolella. Ensimmäisen päivityspaketin tiedot Microsoft on jo paljastanut, mutta jälkimmäisen osalta virallisia uudistuksia ei ole vielä kerrottu. ZDNetin toimittaja Mary Jo Foley sai kuitenkin ongittua lähteiltään tietoja, joiden mukaan jälkimmäinen päivityspaketti toisi puhelimeen uuden selaimen.

Esitettyjen tietojen perusteella Microsoft kertoo tarkempia tietoja tulevasta IE Mobile 9 -selaimesta ensi viikolla Mobile World Congress -tapahtumassa. Nykyisten tietojen mukaan selain pohjautuu pitkälti Internet Explorer 9 -selaimeen, joten kuluttajille uusi mobiiliselain toisi mm. parempaa suorituskykyä, kunnollisen HTML5-tuen ja uusia tietoturvaominaisuuksia.Erityisesti kunnollinen HTML5-tuki on huhujen mukaan tärkeä asia Microsoftille, sillä ohjelmistojätti on hiljalleen luopumassa selaimessa ajettavista Silverlight-sovelluksista, joten web-kehittäjät joutuvat siirtymään HTML5-yhteensopivan sisällön tuottamiseen.

Microsoftin tilaisuus Mobile World Congress -tapahtumassa on heti maanantaina, jolloin Microsoft esittelee tulevien suunnitelmiensa lisäksi mahdollisesti yhteistyökumppaneiden uusia puhelinmalleja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Grina
Grina

1

"ohjelmistojätti on hiljalleen luopumassa selaimessa ajettavista Silverlight-sovelluksista, joten web-kehittäjät joutuvat siirtymään HTML5-yhteensopivan sisällön tuottamiseen."

Joutuvat? Tämähän on ainoastaan positiivinen suunta.

Vastaa
Croft
Croft

2

Yeah! Internet Explorer on aina ollut suosikki kaikista selaimista, mahtavaa jos viimeinkin saataisiin nykyaikainen versio mobile IE:stä. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.