Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen pikkuveljestä huhutaan taas

5
Teemu Laitila

iPhonen pikkuveljestä huhutaan taas
Applen kerrotaan suunnittelevan nykyistä iPhone-mallia pienemmän ja huomattavasti halvemman puhelimen julkaisua joskus vuoden puolivälin paikkeila. Asiasta kertoi talouslehti Bloomberg BusinessWeek, joka mainitsee tietolähteekseen perinteisesti "asiasta perillä olevat henkilöt". Mahdollisen puhelimen hinnan veikataan sijoittuvan 200 dollarin tietämille.

Halvemman iPhonen tarkoituksena olisi laajentaa Applen jalansijaa Nokian Symbianin perinteiselle tontille alemman hintaluokan älypuhelimiin. Samalle tontille odotellaan myös Aasialaisvalmistajia ja halpoja Android-malleja. Nykyisiä malleja halvempia hinta saavutettaisiin pitäytymällä nykyisen sukupolven komponenteissa kun tehokkaammat komponentit varattaisiin tulevalle iPhone 5 -mallille.

Vaikka Bloombergin lähteet olisivatkin oikeassa, Applen tiedetään kuitenkin jatkuvasti kokeilevan monia erilaisia tekniikoita sekä uusia malleja, joita ei välttämättä koskaan nähdä myynnissä asti.

Huolimatta siitä, että halpaversio iPhonesta sotii Applen Premium-mielikuvaa vastaan, tämänpäiväisten Nokia-uutisten perusteella mobiilimaailma on kuitenkin muutosten edessä ja yllättäviäkin asioita saattaa tapahtua. Sitä paitsi huhut pienemmästä iPhone-mallista ovat lähes yhtä vanhoja kuin iPhone itse.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

@1 :__D "Ette te tarvii näyttöä. Puhelimen iSteve kertoo teille, mitä haluatte. Ja ai niin, tämä laitteen kuoret on tehty lasista. Kuinka siistiä!"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

4

Tämä voi olla aika paukku jos oikeesti toteutuu.

Esimerkkinä vaikka jos saisi tuohon hintaan about samantasoisen luurin, kun mitä yli vuoden vanha iPhone3gs on. iOS on sen verran hyvin optimoitu ja kevyt, että pystyy pyörittämään tuolla 3gs raudalla käyttistä edelleen about yhtä hyvin kun tän päivän huippumallit.

Jos tuollaisen käyttökokemuksen saa halvemman luokan luuriin niin noi viedään kyllä täysin käsistä.

Vastaa
Anestic
Anestic

5

Tuota hintaa en usko mutta voisihan se olla että olisi kysyntää. Itsestä tuntuu ihan hullulta tämä i-villitys kun ne rajoitteet on niin fataaleja itselle, itunes kärjessä :) Ja laatu ei ole parasta mahdollista lähipiirin kokemuksien mukaan... Mutta näkyvät myyvän, median voima on valtava. mutta alle 200 euron hyvä diili :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja