Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flash 10.2 tulee Android-laitteille lähiviikkoina

5
Kaarlo Räihä

Flash 10.2 tulee Android-laitteille lähiviikkoina
Adobe julkaisi viime viikolla tietokoneille tarkoitetun Flash 10.2 -ohjelman, ja TechRadar-sivuston saamien tietojen mukaan sama ohjelmisto saapuu Android-laitteille lähiviikkojen aikana.

Adobella työskentelevän Anup Murarkan mukaan yrityksen lähimmät yhteistyökumppanit ovat saaneet jo uuden version lähdekoodit haltuunsa. Murarka uskoo ensimmäisten laitteiden saavan Flash 10.2 -päivitykset lähiviikkoina.

Mobiililaitteiden osalta uudessa julkaisussa on keskitytty erityisesti virrankulutuksen hillitsemiseen, jotta mobiililaitteissa käytettävä Flash-sisältö ei tyhjentäisi laitteiden akkuja. Suorituskykyparannuksia on luvassa kaksiytimisiä suorittimia käyttäville laitteille, jotka voivat Flash 10.2:n myötä toistaa 1080p-videosisältöä.

Flash on kiinnostanut kuluttajia mobiilipuolella erityisesti tarjolla olevan videosisällön takia. Adoben mukaan videosisällön siirtomäärät ovat vuodessa kaksinkertaistuneet, ja kuukausittain Flash-soittimet siirsivät videoita 120 petatavun edestä.


Flash-tuella varustettujen puhelinten määrä kasvaa jatkuvasti, ja Adoben laskujen mukaan alkuvuonna markkinoille tulee yli 40 puhelinmallia, joissa Flash 10.2 -sovellus toimii. Murarkan mukaan Windows Phone 7 -puhelimet eivät kuitenkaan lukeudu näiden joukkoon, vaan niiden Flash-tuen kehittäminen on edelleen kesken.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Bluejack
Bluejack

3

.. lisäksi toivoisi jotta ne siellä adobella jo älyisivät mahdollistaa noiden päivitysten asentamisen sd-kortin puolelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja