Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung virallisti Galaxy S II:n

19
Panu Roivas

Samsung virallisti Galaxy S II:n
Samsungin Galaxy S on ollut menestyksekäs high-end älypuhelinten kategoriassa, myyden yli kymmenen miljoonaa yksikköä ja voittaen EISA:n vuoden älypuhelin -tittelin. MWC-tapahtumassa Samsung on vihdoin julkistanut sen tulevan seuraajan, Galaxy S II:n.

Uusi Galaxy S II jatkaa siitä mihin Galaxy S jäi. Näytön kokoa on kasvatettu neljästä tuumasta 4,3:n, ja käytössä on uusi Super Amoled Plus -paneeli. Suorittimena toimii kaksiytiminen 1 GHz Exynos (aiemmin Orion), ja muistia on 1 Gt. Lisäksi laitteesta löytyy mainitsemisen arvoisena asiana muun muassa NFC-tuki ja 1650 mAh akku.Käyttöjärjestelmänä on TouchWiz 4.0 UI:lla höystetty Android 2.3 (Gingerbread). Myös kameraa on päivitetty 8 megapikseliin ja sen seuraksi on lisätty myös salama. Galaxy S II kykenee myös Full HD -tasoiseen videotallennukseen ja toistoon.

Samsung Galaxy S II tulee myyntiin osassa Eurooppaa ja Aasiaa jo tässä kuussa mutta hinnoittelusta ei ole vielä tietoa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (19)

Jarissimo
Jarissimo

2

Puhelin on menossa vaihtoon ja sopivia malleja punnitsen. Olen odotellut qwerty:llä olevia malleja, mutta kun niitä ei näillä specseillä taida olla keneltäkään tulossa, niin tämä taitaa mennä tilaukseen, kun vaan tulee myyntiin. Toivottavasti suomeen tuodaan tuo NFC versio.

Toivottavasti Samsung on myös oppinut virheistään ja tämän rakenne vastaisi laadukkuudeltaan Samsung Wavea eikä nykyistä Galaxy S:ää.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

3

On kyllä hieno.Hyvinkin todennäköisesti menee hankintaan,kun vielä saisi fakta infoa mitä sieltä htc puolelta on sikiämässä uutukaisiin.

Vastaa
CodecDude
CodecDude

4

Kiinnostava puhelin kieltämättä, saattaa mennä hankintaan kunhan hinta ja saatavuus selviävät.

Puhelimessa ei ilmeisesti ole FM-lähetintä?
Osaakos joku muuten kertoa onko androidille tehty jotain media-soitinta flac-tuella?

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

HTC julkaisee huomenna jotain "ISOA", joten eiköhän sieltäkin joku tabletti nähdä ja varmaankin Desirelle joku seuraaja.

Mun toivo lepää tehokkaammassa Desire Z:ssa, jossa pysyy läppä auki ilman purukumia (siis maatessani selälläni)..:)

Eli qwertyjen anti taisi jäädä aika vaatimattomaksi. SE on tainnut julkaista tähän mennessä ainoan, mutta siitäkin puuttui etukamera ja käytössä perinteinen snapdragon yhdellä ytimellä.

No mutta ehkäpä HTC yllättää. Jokatapauksessa tämä s2 on kyllä vahvasti mukana harkinnassa seuraavaksi puhelimeksi. Kesään asti vaan en jaksa odotella, eli mikä tahansa se seuraava luuri tulee olemaan niin saatavuus pitäisi olla maalis-huhtikuussa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

9

noi htc:n vuodot vaikuttaa kyllä aika keksityiltä, mutta mistäs sitä tietää.. nopeita prossuja olisi kyllä tulossa, mutta saas nähdä. no jospa tulisi joku näppiksellinen..

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

11

Ei todellakaan jaksa muotoilu enää kiinnostaa, siksi on sama minkä luurin kaupasta haet, kunhan sisukset ja softa kunnossa..:).. Niin ja tietysti pitää olla punainen!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

13

Käytännössä ei tee mitään tuolla tuplaydin- suorittimella ainakaan tässä luurissa. Alle 2000 pistettä penkissä ei kyllä vakuuta eikä liioin esittely- videot. Lagaa ja nykii niin helvetisti. Oma Desire HD ihan vakio firmiksellä (2.2) penkissä yli 2000 pistettä eikä lagi yhtään. Mitään muuta kun yksi "hieno" speksi lisää koko toinen ydin.. No saahan silläkin taas tyhmille myytyä luureja.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

14

Mistä sait tuon "yli 2000 pistettä"? Muistaaksei eilen tarttui jostain silmiin 3500 pts..

Enkä kyllä nähny lagaustakaan, eikä tuote vielä ole myynnissä. Tuon lagailun meinaan haluan nähdä sitten kun puhelin tulee myyntiin .

On kuitenkin prossu ja ram kunnossa kerrankin. Androis on myös uusin ja nopein. Ainoa miinus tulee samsungin omista softista, mutta ehkä ovat petranneet tähähn

Vastaa
Puppek
Puppek

15

"Samsung Galaxy S II tulee myyntiin osassa Eurooppaa ja Aasiaa jo tässä kuussa mutta hinnoittelusta ei ole vielä tietoa."

Onneksi en ottanut Desire HD:ta :) Ei tarvitse enää kauan tuota odottaa.

Vastaa
Malboro
Malboro

16

@13 Ainakin oman kuulemani mukaan tätä puhelinta on mainostettu erittän nopeaksi ja sulaavaksi. Eli ei minkäännäköistä lagia pitäisi näkyä, kiitos kaksiytimisen suorittimen.


Yksi asia mitä olisin uutisessa voitu mainittavan on tuosta Super Amoled Plus näyttöstä:

Lainaus:

Upgrading from Pentile matrix to Real-Stripe panel technology takes this 4.3" beauty to the next level with 30% more pixels per inch for a brighter, clearer and richer viewing experience. The new technology even uses less space and less energy, consuming 18% less energy than the previous display.


http://galaxys2.samsungmobile.com/html/feature.html

Omasta mielestäni ehkä tärkein parannus tässä puhelimessa =]

Kyllä tämän jossain vaiheessa ajattelin hankkia. Pitäisi vaan päästä eroon tästä Galaxystä ensin :D.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

18

Houkutteleva. Kuten joku jo sanoi, toivottavasti vaan paranisi kuorien laatu, Galaxy S:stä meni itellä ainaski pariin kk sisään takakuori ihan suttuiseksi kun kului vaan. Desiressä kestänyt 4kk ja on edelleen kuin uusi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tomppa123456789 (vahvistamaton)

19

tolla puutarhurilla oli hanskat kädessä kun se paino kännykän näyttöä yhdes kohdas.sehän on kapasitiivinen näyttö ei toimi hanskat kädessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.