Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: HTC:n Facebook-puhelimet ovat Salsa ja ChaCha

7
Kaarlo Räihä

MWC: HTC:n Facebook-puhelimet ovat Salsa ja ChaCha
Mobile World Congress -tapahtumassa on tänään jälleen esitelty uusia puhelimia, ja tiettyjen ihmisten toiveet ovat nyt täyttyneet, kun HTC julkaisi virallisesti kaksi uutta Facebook-puhelinta. Molemmista puhelimista löytyy erillinen Facebook-nappi, jolla voi esim. lähettää sisältöä Facebookin palvelimille.

Ensimmäinen esitelty malli on Salsa, joka on 3,4 tuuman kosketusnäytöllä (resoluutio 480x320) varustettu puhelin. Toinen malli on 2,6 tuuman kosketusnäytöllä (resoluutio 480x320) ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu ChaCha.

Molemmissa puhelimissa on sama Qualcommin MSM7227-suoritin (kellotaajuus 600 MHz), RAM-muistia 512 megatavua, ROM-muistia 512 megatavua, 5 megapikselin kamera takana (LED-salama) ja VGA-tason kamera edessä.

Ohjelmistoalustana on Androidin Gingerbread (2.3.3-versio), johon laitettu päälle HTC:n Sense ja siihen tehdyt Facebook-lisäykset. Facebook-napin lisäksi puhelimet mm. näyttävät puhelua tehdessä kyseisen henkilön viimeisimmät Facebook-päivitykset ja yhteystiedot saa ladattua omalta Facebook-tililtä.


HTC ei paljastanut vielä puhelinten suositushintoja, mutta todennäköisesti molempien hinnat jäävät alle 300 euroon. Myyntiin puhelimet tulevat Euroopassa ja Aasiassa kevään aikana.


HTC Salsa


HTC ChaCha

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Puppek
Puppek

2

Melkoisia nolife-luureja. Pitää olla pahasti koukussa facebookkiin, että tarvitsee oman nappulansa sitä varten.

Aivan naurettavaa :D

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Oliko htc julkaisut nyt tosiaan tässä? Juu,kylläpä todellakin oli laimeeta menoa siinä tapauksessa.
Galaxy S II houkuttelee siis entisestään. TouchWiz nyt hieman arveluttaa mutta pitänee flashailla sitten jos rupeilee liikaa jurppiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja