Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:lta uusia Android-puhelimia

9
Manu Pitkänen

ZTE:lta uusia Android-puhelimia
ZTE on esitellyt Barcelonan MWC-messuilla uusia puhelinmalleja, Skatea ja Amigoa. Näiden lisäksi ZTE:lla oli näytillä lisäksi V11-tablet ja suomalaisille jo tuttu Blade.

ZTE Skate on joukkion tehokkain ja kallein puhelin. Siinä on 4,3-tuumainen WVGA-tason kapasitiivinen kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä. Nimensämukaisesti rullalaudan muotoilua mukailevien kuorien sisäpuolella toimii tuntematon 800 MHz:n prosessori ja näytönohjaimena on käytetty vanhaksikin jo jäänyttä Adreno 200 -piiriä. Puhelimesta löytyy GPS, kompassi, WLAN 802.11 b/g, Bluetooth ja microSD-korttipaikka. Puhelin tulee myyntiin toukokuussa, mutta sen hintaa ei ole vielä ilmoitettu.Toinen esillä ollut uutuusmalli on Amigo, josta löytyy fyysinen QWERTY-näppäimistö ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Puhelimessa on GPS- ja WLAN-tuet sekä 3,2 megapikselin kamera. Amigon hinta asettunee sadan euron tietämille. ZTE:lla oli vielä esillä jo myynnissä oleva Blade sekä sen "eräkävijäversio" Blade Rugged, joka on iskun-, pölyn- ja vedenkestävä.Näytille oli päässyt myös ZTE:n Android 3.0 -pohjainen V11-tablet. Laitteen sisältä löytyy 1,2 gigahertsin suoritin, mutta Skaten tapaan sen tarkempaa mallia ei ole ilmoitettu. V11:ssä on 10,1-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 1280x800. Tablet tulee myyntiin kolmennen vuosineljänneksen aikana neljän, kahdeksan, 16 ja 32 gigatavun tallennuskapasiteeteilla. V11:stä löytyy tuki LTE:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

teppoI
teppoI

2

Tosiaan, esillä näyttäisi olleen AZERTY-näppäimistöllinen malli. Esillä ollut puhelin oli kuitenkin todennäköisesti vain ranskankielisille kielialueille suunnattu versio ja muu maailma saa käsiinsä QWERTY-näppäimistön.

Vastaa
Anestic
Anestic

3

Tosiaan oli vielä samoilla spekseillä kuin Amigo malli nimeltä Libra, mutta 3,5 tuuman näytöllä. Eli hyvin samantyylinen kuin Blade. Tuossa Amigossa ilmeisesti samantyylinen mattapinta kuin Bladessa, joka on minusta loistojuttu. Kehuivat gsmarenassa olevan oikein mielenkiintoinen vehje :)

Vastaa
Kalle76
Kalle76

4

Kai tollaisen AMIGO luurin voisi hommata jos joku operaattori samanlaisen kytkyn antaa kuin BLADE luurilla saunalahti. Ei noita ZTE luureja kukaan oikeesti osta normaalihintaisena?? Esim. Gaigantista BLADE 195€ =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Asentaja123 (vahvistamaton)

5

Kieltämättä ZTE alkaa kuulostaa kokoajan houkuttelevammalta vaihtoehdolta Nokialle, mutta katsotaan nyt mitä Nokian ja M$:n yhteistyö saa aikaan...

Vastaa
core
core

6

Ellen väärin ymmärtänyt, tuossa bladessa pyörii Android 2.2. Olisiko virallinen Froyo Bladelle ihan nurkan takana?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
julle006 (vahvistamaton)

8

Kyllä olisi käyttöä tolla Blade Rugged -puhelimella. Muutoinkin saisivat tehdä mieluummin hieman kookkaampia puhelimia. Voisi tehdä tukevammat kuoret ja niihin mahtuisi isompi akkukin. Ei puhelimen paksuudella varsinkaan ole niin millin päälle väliä. Pääasia olisi, että kestäisi kolhuja ja akku pitkää käyttöä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja