Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Warner Bros. myy elokuvia iOS-sovelluksina

8
Kaarlo Räihä

Warner Bros. myy elokuvia iOS-sovelluksina
Applen iPhoneja, iPadeja ja iPod toucheja omistavat tahot ovat saaneet jälleen yhden keinon hankkia elokuvia laitteisiinsa, kun Warner Bros. -elokuvastudio aloitti muutaman elokuvan jakelun iOS-sovelluksina.

Ensimmäiset uutta jakeluformaattia hyödyntävät elokuvat ovat Inception ja The Dark Knight (Yön ritari). Kummastakin elokuvasta on jaossa ilmainen sovellus, joka mahdollistaa elokuvan ensimmäisen viiden minuutin katselun.

Jos kuluttaja haluaa katsella koko elokuvan, ja päästä käsiksi iOS-sovelluksen tarjoamiin lisukkeisiin, täytyy hänen ostaa itselleen katseluoikeus noin 10 dollarin hintaan. Katseluoikeuden myötä elokuvan voi ladata kokonaisuudessaan iLaitteen muistiin tai vaihtoehtoisesti suoratoistaa elokuvan internet-yhteyden ylitse.iOS-sovelluksilla elokuvastudiot voivat kiertää iTunesin maakohtaisia myyntirajoituksia. Esim. Kiinassa sekä Brasiliassa asuvat henkilöt voivat vihdoin ostaa elokuvan laillisesti iLaitteeseensa, koska App Store toimii näissä maissa, mutta iTunesin elokuvamyynti ei.

Alla The Dark Knight -sovelluksen toimintaa esittelevä videoPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

trooper78
trooper78

2

Ei tuolla hinnalla elokuvia ostele kuin rikkaitten tenavat. 10 dollaria elokuvasta jonka voit katsoa vain tuolta pikku ruudulta. Ennenmin ostaa DVD kiekon hyllyyn ja siirtää siitä kopion eri härpäkkeisiin,.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

3

@2 Tämä onkin varmaan ajateltu tulevaa varten, seuraavassa iOS4.3:ssa on airplay ominaisuus kolmannen osapuolten ohjelmille. Julkaisu alkaa olemaan jo aika lähellä, saattaa olla tässä kuussa tai sitten ei.

Jos tämä ja vastaavat yleistyy niin appletv:n myynti tulee varmasti kasvamaan, sen jälkeen tuollaisen leffan langaton streamaaminen iPhonesta telkkariin appletv:n kanssa käy todella kätevästi. Tosin käy se jo nytkin jos käyttää applen omaa videosoitinta.

Apple hallitsee kohta koko kodin viihde-elektroniikka kätevästi langattomasti. Mitä olen lukenut niin taitaa tehdä sitä jo nytkin ja tehnyt pitkän aikaa ja koko ajan tulee lisää ominaisuuksia tähän kokonaisuuteen.

Hyvä esimerkki siitä, että rakennetaan oikeasti pitkään sitä toimivaa kokonaispakettia ja lisätään toimivia palasia eikä lykätä kaikkea kerralla mikä toimii sinnepäin.

Tohon leffaan täytyy sanoa, että 15e noista leffoista on kyllä ihan liikaa, kyllä tosiaan itsekin ostaisin sitten kaupasta ihan fyysisen levyn.

Tuosta airplaysta vielä, että on jo huhuttu, että siihen tulisi sisältymään pelailukin tulevaisuudessa. Tästä ei sen enempää ole tietoa ja mitä se käytännössä tulee tarkoittamaan ja että mitä se vaatii.

Vastaa
roponen
roponen

4

Joo, tyyristä on.

Kiinassa ja Brasiliassakin tosin on näitä joilla on iDeviceihin varaa joten eiköhän joku niitä ostele. Eikä leffoja taida saada iTunesista vielä Suomessakaan? iPadistä leffaa lienee varsin mukava katsella, mutta itsekin kyllä ostaisin leffan ennemmin levynä hyllyyn ja katselisin telkkarista, varsinkin jos sen halvemmalla saa.

Mitenkähän on, voiko leffan ostettuaan streamata myös muilla vempaimilla, vaikkapa PS3:lla?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
töötöööt (vahvistamaton)

5

@3
Jep, Apple hallitsee kohta kodin viihde-elektroniikkaa, harmi vain, että Sony ja Samsung ovat tehneet tätä jo parikymmentä vuotta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hei vaan. (vahvistamaton)

6

@3

Öh, 10 dollaria ei todellakaan ole 15€... En nää mitään pahaa, jos yksi elokuva maksaa sen 7€ ja säästyy 2-5h muuntamiselta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

7

@6 Juuri eilen yöllä tsekkasin mielenkiinnosta ton inception apin ja siellä oli ostokohdassa hinta Suomessa 14,99e

Vastaa
akse
akse

8

Mielummi PC hdmillä telkkaan/vahvariin kii ja kattoo ilmaseks leffat. Tai sit käy ihan oikeessa teatterissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja