Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonelle kehitettyjen ohjelmien määrä kasvoi selvästi

5
Manu Pitkänen

Windows Phonelle kehitettyjen ohjelmien määrä kasvoi selvästi
Microsoftin ja Nokian yhteistyöilmoituksen jälkeen Windows Phone -käyttöjärjestelmälle kehitettyjen uusien sovellusten määrä on kasvanut nopeasti tutkimusyhtiö Flurryn mukaan.

Flurry seuraa aktiivisesti eri älypuhelinalustoille kehitettyjen sovellusten määrää. Yhtiö huomasi, että viime perjantain jälkeen Windows Phonelle kehitettyjen uusien sovellusten suhteellinen osuus kaikista uusista mobiilisovellushankkeista on kasvanut yhdestä prosentista neljään prosenttiin. Samalla se ohitti RIM:n BlackBerryn (2 %) ja on nyt siis kolmanneksi suosituin mobiilialusta sovelluskehittäjien keskuudessa. Suosituin alusta oli Applen iOS (69 %) ja toiseksi suosituin Android (25 %).
Flurryn ennusteen mukaan sovelluskehittäjät tulevat kehittämään ohjelmiaan korkeintaan kolmelle alustalle, joten Microsoft ja RIM joutuvat taistelemaan keskenään kehittäjien suosiosta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

akse
akse

3

Aika kumma joo. Qt kehittäjiä on kuitenkin isot määrät, tosin en tiä viittiikö ne enää sympparille/meegolle kehitellä :)

Veikkaan et toi on microsoftin teettämä tutkimus taas.. ja vain jenkeissä tms.

Vastaa
Arzgahhh
Arzgahhh

4

toisaalta kuinka monessa uudessa HC älypuhelimessa on symbian? Ei yhdessäkään jonka olen itse nähny/testannut....

Vastaa
Nokialainen (vahvistamaton)

5

No tänään tuli Suomessakin oikein lehdistötiedotteita (KL) uusista Win7 business-sovelluksista. Kyllä joukko kasvaa koska ohjelmien teko lienee helppoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja