Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Desire -puhelimet saavat Gingerbread-päivityksen, joskus kesällä

12
Manu Pitkänen

HTC Desire -puhelimet saavat Gingerbread-päivityksen, joskus kesällä
Cnet-sivuston toimittajien haastatteleman HTC:n edustajan mukaan markkinoilla jo olevat Desire-puhelimet saavat Android 2.3 -päivityksen (Gingerbread), mutta siihen menee vielä reippaasti aikaa.

Barcelonan MWC-messuilla ollut HTC:n edustaja totesi toimittajille, että nykyiset Desire-puhelimet saavat Gingerbread-päivityksen vasta kun HTC on julkaissut uudet Desire S -puhelimet. Hän arvioi ensin, että päivitys saapuu vajaassa kuukaudessa puhelinten julkaisun jälkeen. Pian suunsa aukaisemisen jälkeen hän tuli toisiin aatoksiin ja korjasi päivityksen saapumisen kestävän kauemmin, mutta kuitenkin alle kaksi kuukautta S-malliston julkaisun jälkeen.

Desire S -puhelimet julkaistaan aikaisintaan toukokuussa, joten parhaassa mahdollisessa tapauksessa Desiren omistajat saavat päivityksen kesäkuussa. Pahimmillaan Desiren, Desire HD:n ja Desire Z:n omistajat joutuvat odottelemaan päivitystä jopa elo-syyskuulle. Android 2.3 julkaistiin viime jouluna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Henry1979
Henry1979

2

on kyllä järkyttävän hidasta toi valmistajien päivitys tahti. Sais nyt tulla se Android versio nopeasti jossa on hiottu UI ni tartte valmistajien kikkareita venaa...

Vastaa
LoBer
LoBer

4

2.3 ollut luurissa jo iät ja ajat.

2.3 + uuden sensen saa aivan varmasti luuriin jo kuukauden sisällä (ellei ole jo tullut, en ole xda:ssa vieraillut nyt).

Mutta parempi saada toki virallinenkin päivitys, ei tämä nyt hirmu myöhässä tule kun miettii miten Sony sai vasta 2.1 päivitykset ulos moniin puhelimiin..

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

No on tuo jokatapauksessa törkeän hidasta. Samsung ei ole varmaan edes miettinyt päivittävänsä tuohon, sillä 2.2 taitaa olla nyt putkessa, vai onko vieläkään toimivana:)..?

Päivittääkö mikään valmistaja nopeasti vai onko Nexukset ainoita vaihtoehtoja mikäli haluaa käyttää tuoretta versioa?

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

6

Itse asiassa HTC on varmaan yksi nopeimmista tuomaan päivitykset (jos unohdetaan Nexukset laskuista). Samsungkin on välillä suht nopea (2.2.1 tuli ainakin Desire HD:lle ja Galaxy S:lle aikalailla samaan aikaan). Sony Ericsson taas on törkeän hidas päivitysten kanssa, nehän sai vasta 2.1:n ulos, eikä 2.2:sta kai edes tule mihinkään nykyisistä laitteista.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

8

@7

Itse en ainakaan uskalla SE:n Android-luureja ostaa ennen kuin näkee käytännössä niiden päivitystahdin. Itse kumminkin arvostan puhelimessa sitä, että valmistaja on halukas päivityksiä tarjoamaan. Ja yleensä tulee ostettuakin sen hintaluokan puhelimia, että saa niitä päivityksiä tullakin.

Motorola on käsittääkseni ollut suhteellisen hyvä noiden päivitysten kannalta. Ainakin niiden, joissa ei ole sitä MotoBluria päällä (niitä kai ei edes myydä täällä?). LG:stä ei kai pahemmin ole vielä tietoa. ZTE ja Acer vaikuttaa aika nihkeiltä, kun ajattelee että niillä ei ole omaa UI:ta, mutta ei ole vielä kai 2.2:stakaan tullut.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
androidsuomi.fi (vahvistamaton)

9

Missä lähde? Kun itse kyselimme tätä HTC:lta MWC2011 messuilla heillä ei ollut vielä tarkkaa aikataulua. Tosin sillä Desire2:ssa jo tuo pipari oli ja toimivana niin kertoisi että päivitys saattaa tulla nopeastikkin.

@Mikaelson: motorola on ollut euroopassa huonoin päivitysten kanssa. Milestonen päivitystä on lykätty eniten ja ei ole vieläkään saanut virallisesti 2.2:sta. Parhaiten päivityksissä on pärjännyt HTC

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

10

@9

Ok. En ollut ihan varma tuosta Motorolosta, tuollaisessa käsityksessä itse olen ollut. Ihan hyvä tietää tuokin, niin osaa ottaa sitten huomioon seuraavaa luuria etsiessä. :) Tosin kiikarissa on jo Galaxy S 2... Samsunghan on ollut sentään suht tunnollinen Galaxy S:n päivitysten kanssa, vaikka 2.2 -päivityksen kanssa taisi alkuun tahmata.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jappesson (vahvistamaton)

11

S Galaxy S on lupailtu 2.2.1 lopullista päivitystä helmikuun lopulle ja 2.3 päivitystä huhti-/tai toukokuulle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja