Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Desire S tulee huhtikuun lopulla

4
Manu Pitkänen

HTC Desire S tulee huhtikuun lopulla
Amazon-verkkokaupan brittiläiseen versioon on ilmestynyt ennakkomyyntiin HTC:n viime viikolla MWC-messuilla julkistama HTC Desire S. Verkkokaupan tuotetietojen perusteella puhelin ilmestyy 18. huhtikuuta 420 punnan hintalapulla (n. 500 €).

Kahden kuukauden päästä myyntiin tuleva Desire S perustuu Android 2.4 -käyttöjärjestelmään. Puhelimesta löytyy 480x800 resoluution ja 3,7 tuuman kosketusnäyttö. Verrattuna aiemmin ilmestyneeseen Desire HD -malliin, Desire S:ssä on kahdeksan megapikselin kameran sijaan pienempi viiden megapikselin kamera kuten Desire Z:ssa. Suurin tekninen uudistus minkä Desire S tuo HTC:n Desire-mallistoon on puhelimen etupuolelta löytyvä 1,3 megapikselin kamera videopuheluita varten. Missään aiemmassa Desire-puhelimessa kameraa ei ole ollut.


Muuten Desire S:n uudistukset jäävät melko vaatimattomiksi, joten päivittämistarpeen tuomia tuskia uusi puhelin ei tuo Desire HD- ja Desire Z -puhelimien omistajille. Näkyvin ero verrattuna Desire HD:seen on puhelimen muotoilussa, josta on pyritty tekemään aiempaa "tyyriimpi".
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

vese
vese

2

Yksi tärkeä päivitys taitaa olla 10x muistimäärä asennettaville ohjelmille, joka on normaalin desiren pahin kompastuskivi (akkukeston ohella)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja