Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftilta ensimmäinen Windows Phone -päivitys, leikkaa & liimaa ei mukana

8
Teemu Laitila

Microsoftilta ensimmäinen Windows Phone -päivitys, leikkaa & liimaa ei mukana
Microsoft on aloittanut ensimmäisen Windows Phone 7 -puhelimille tarkoitetun päivityksen jakelun. Kyseessä ei kuitenkaan ole odotettu lisäominaisuuksia tuova paketti, vaan nyt julkaistu päivitys parantaa lähinnä itse päivitysprosessin sujuvuutta. Microsoft kuitenkin lupaa varsinaisen järjestelmäpäivityksen saapuvan "pian".

Vaikka tämä päivitys ei kuulostakaan erityisen jännittävältä, se on tärkeä tulevien herkullisten julkaisujen kannalta, jotka tuovat mukanaan leikkaa & liimaa -toiminnon sekä parannuksia sovelluskaupan hakutoimintoihin
Michael Stroh, Microsoft


Päivitys saapuu puhelimiin perinteisesti asteittain. Päivitys asennetaan kiinnittämällä puhelin tietokoneeseen ja käynnistämällä Zune-sovellus. Microsoftin mukaan päivitys päätettiin jakaa Zunen kautta luotettavuuden ja turvallisuuden vuoksi, mutta OTA päivityksiä nähtäneen todennäköisesti tulevaisuudessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Omnia7 (vahvistamaton)

2

Ilmeisesti Zune 64bit Windowsissa pykinyt. Itse päivitin onnistuneesti 32bit Windows7:lla tämän oman Samsumg Omnia 7 jolla tätäkin naputtelen
=)

Vastaa
Phiideer
Phiideer

5

Niin kuin joku kaverini totesi: Microsoft updates updater's updating.

OT: Oon tässä kokeillut muuten Zune-softaa ihan vain mediasoitin vaihtoehtona - todella nasta käytettävä! Toki sitten on nämä perus Microsoft:in ilot: .ogg ja .flac tuki - ei ooooo, ei tuuuuu :)

Vastaa
bfr
bfr

6

Vai on copy-paste ms:n mielestä "herkullinen ominaisuus". Itse luokittelen älypuhelimen rikkinäiseksi mikäli tuollaista ei löydy.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

7

Tosin kunnona copy pastea ei löydy vielä Nokialaisestakaan, jolla vois vaikka netistä kopioida jonkun tekstin randomisti. WP7:aan se on sentään tulossa muutaman viikon sisään.

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

8

@7

Joo ei se Nokialaisessa mitään tekstejä randomisti kopioi, mutta valitun tekstin kyllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja