Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -päivitys rikkoo osan Samsung Omnia -laitteista

6
Teemu Laitila

Windows Phone -päivitys rikkoo osan Samsung Omnia -laitteista
Microsoftin maanantaina julkaisema ensimmäinen lähinnä päivitysprosessia parantava päivitys on jumittanut useita Samsung Omnia -puhelimia. Toisaalta ongelma ei ole vaikuttanut läheskään kaikkiin, sillä monet ovat myös raportoineet onnistuneista päivityksistä. Microsoft kuitenkin kehottaa Omnian omistajia pidättäytymään päivityksestä. Yhtiö on luvannut julkaista toimivan version muutaman päivän sisään.

WinRumors-sivusto raportoi, että ongelmia on ilmennyt sekä päivitysprosessin aikana tapahtuvan uudelleenkäynnistyksen aikana että puhelimen tietojen varmuuskopioinnissa. Osalla käyttäjistä puhelin on jumittunut kokonaan ja toisilla päivityksen asentaminen epäonnistuu.
Ongelmien epäillään johtuvan Zune-sovelluksen 64-bittisestä versiosta ja eroja saattaa löytyä myös Samsungin toimittamien firmware-versioiden välillä. Ongelmia on ilmennyt JI9- ja JJ4-versioilla, kun taas JK1-versiota ongelmat eivät tähän mennessä ole vaivanneet.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

user_org (vahvistamaton)

1

> Windows Phone -päivitys rikkoo osan Samsung Omnia -laitteista

Klikki kalastelua, rikkoontuminen paljastuu uutisessa pehmoksi / jumiutumiseksi.

Vastaa
Jussi52 (vahvistamaton)

2

Eli laite rikkoutuu -> täytyy viedä huoltoon korjattavaksi, koska vika on fyysinen. Juttu paljastaa, että kyseinen päivitys saattaa jumiutua tai päivittäminen epäonnistua.

Lisää klikkauksia saisitte, kun laittaisitte, että: "Windows-päivitys saattaa jopa räjäyttää puhelimen." ja sitten haastattelette "asiantuntijaa", joka toteaa ettei tällaisen tapahtuman todennäköisyys ole aivan mahdoton, mutta täysin mitätön.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

3

Ars Technica raportoi, että joissakin tapauksissa päivitys voi korruptoida firmwaren sekä jumiuttuu pahasti, ettei puhelinta pysty formatoimaan takas tehdas-/alkuasetuksille. Puhelin menee siis täysin käyttökelvottomaksi, johon ainoa ratkaisu on huoltoon toimittaminen.

Vastaa
squi
squi

4

@3, nimenomaan. ehkä tuon käyttökelvottomuuden voisi uutisessakin paremmin tuoda esille. siihen otsikko kuitenkin viittaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

"Uusin WP-päivitys aiheuttaa kivessyöpää... Mutta lähinnä ongelma ilmenee hikkana."

PC Suite=kelpo. Ovi Suite=lupaava. Zune=Herra meitä armahtakoon. Tähänkö ollaan sitten tulevaisuudessa siirtymässä, jos haluaa Nokian helmassa pysyä?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

6

4@
>ehkä tuon käyttökelvottomuuden voisi uutisessakin paremmin tuoda
>esille. siihen otsikko kuitenkin viittaa.

Jos otsikolla vilpittömästi viitataan jumituksiin, niin se olisi voitu siinä otsikossa mainita. eikä jotain aivan huuhaata.

Nyt siellä lukee että päivitys rikkoo osan , lukija siten klikkailee että näyttö vai mikä osa siellä hajoaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja