Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ohut Medias N-04C -puhelin julkaistiin

1
Kaarlo Räihä

Ohut Medias N-04C -puhelin julkaistiin
Tämän viikon alussa internetiin ilmaantunet kuvat ja tiedot Medias N-04C -puhelimesta osoittautuivat oikeiksi, kun Japanissa toimiva NTT DoCoMo -operaattori esitteli puhelimen eilen omassa lehdistötilaisuudessaan.

Puhelimen suurin myyntivaltti on sen ohut rakenne, ja puhelimella on paksuutta 7,7 mm (korkeus 127 mm ja leveys 62 mm). Myös puhelimen paino on pysynyt pienenä ja 107 gramman kokonaispainon myötä kyseessä on markkinoiden kevyin neljän tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin.

Kosketusnäytön resoluutio on 854x480 ja pinnoite on kestävä Gorilla Glass. Kamerassa on 5 megapikseliä ja se tukee sarjakuvausta. Laskentatehosta on vastuussa Qualcommin MSM7230-piiri, jonka kellotaajuus on 800 MHz. Puhelin sisältää myös 1Seg TV -virittimen TV-ohjelmien katselua varten ja Sonyn Felica-standardin mukaisen NFC-tuen, joka mahdollistaa elektronisten maksujen tekemisen.


Ohjelmistopuolella tarjolla on hieman muokattu Android Froyo. Gingerbread-päivitys on luvattu laitteelle ja sen on määrä ilmestyä heinäkuussa.

Japanin ulkopuolella puhelinta ei nähdä tässä muodossa, mutta toivottavasti NEC tuo vastaavat mallit myyntiin myös muihin maihin paikallisten operaattoreiden kautta.

Alla puhelinta esittelevä video

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja