Galaxy S II ilmestynyt ennakkotilattavaksi

12
Manu Pitkänen

Galaxy S II ilmestynyt ennakkotilattavaksi
Brittiläinen verkkokauppa Clove on tuonut tuotevalikoimiinsa Samsungin tämän kuun puolivälissä MWC-messuilla julkistaman Galaxy S II -älypuhelimen. Ainakin ennakkotilaushinnat saa varmasti joillain sydämen jättämään yhden lyönnin välistä.

Verkkokaupan tietojen mukaan puhelin ilmestyy 31. maaliskuuta, mutta huomauttaa että tiedot voivat vielä muuttua lähiviikkojen aikana. Galaxy S II:n 16 gigatavun muistilla varustettua mallia myydään verkkokaupassa 612 punnan eli 715 euron hintaan. Kaksinkertaisella muistimäärällä varustetun Galaxy S II:n saa 708 punnalla eli 827 eurolla. Hintatiedoissa on mukana Britannian arvonlisävero, joka on 17,5 prosenttia. Suomeen puhelimet saapuvat todennäköisesti vieläkin korkeammalla hinnalla korkeamman veroprosentin vuoksi.

Vaikka Clove ilmoittaakin puhelimen myyntiintulopäivän olevan 31. maaliskuuta, niin takuuseen siitä ei voi mennä. Esimerkiksi Expansys vie julkaisupäivän niinkin kauaksi kuin kesäkuun loppuun. T3:n Samsung-lähteet kuitenkin vahvistavat, että puhelinta saa kaupasta jo toukokuussa. Hintatiedoista lähteet eivät suostuneet puhumaan.



Vaikka puhelimen hinta on kalliiksi älypuhelimeksikin korkea, niin eivät puhelimen ominaisuudetkaan ole kaikkein vaatimattomimpia. Puhelimessa on gigahertsin taajuudella toimiva kaksiytiminen prosessori, 4,3 tuuman super AMOLED Plus -näyttö, jonka resoluutio on 480x800. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Android 2.3, johon on lisätty Samsungin Wiz 4.0 -käyttöliittymä. Toisen sukupolven Galaxy S -puhelimesta löytyy lisäksi kahdeksan megapikselin pääkamera ja etupuolella on kahden megapikselin kamera videopuheluita varten. Pääkamerassa on LED-salama, joka edellisestä Galaxy S:stä oli päässyt unohtumaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (12)

Jarissimo
Jarissimo

4

Ei varmasti tule olemaan oikea hinta. Kyseessähän on siis ennakkotilaus ja näiden kohdalla hinnat ilmoitetaan aina miten sattuun..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS i9000 (vahvistamaton)

5

Totta,tuskin tulee olemaan hinta melkein 800euroa.
Mutta,sitten se nähdään,kun tulee markkinoille. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS i9000 (vahvistamaton)

6

Jos hinta on vähän korkeampi,mitä nykyinen Galaxy i9000 maksaa niin kannata unohtaa,että tässä mallissa on...
Puhelimessa on (gigahertsin taajuudella toimiva kaksiytiminen prosessori), 4,3 tuuman (super AMOLED Plus)-näyttö,jonka resoluutio on (480x800).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SG i9000. (vahvistamaton)

7

siis...Jos hinta on vähän korkeampi,mitä nykyinen Galaxy i9000 maksaa niin EI kannata unohtaa,että tässä mallissa on...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

9

Ei noi voi pitää paikkaansa, vaikka Tabin hinnoittelu menikin Sampalta ihan överiksi.

Tuo kalliimpi malli maksaisi suomen alvien kanssa lähemmäs 900€, joten eihän se voi pitää paikkaansa.. Mikäli meinaavat saada niitä myytyö yhtään.

Sen ymmärtäisi jos Samsungin laitteet olisivat ylivoimaisia myös laadultaan, mutta niinhän se ei ole ollut. Samsungin omistajat ovat myös aika v-ittuuntuneita Kiesiin ja päivitysongelmiin / päivitystahdin hitauteen.. mukaanlukien minut.

Eli ei Samsungilla ole vara hinnoitella tuotetta noin, varsinkin jos sitä vertaa LG:n tuplaydin malleihin, jotka asettuvat 500€ tietämiin.

Vastaa
Anestic
Anestic

10

Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Itsehän ajelen max 250 euron luureilla siihe asti, että on niin paljon rahaa, että on ihan sama.

Vastaa
Kiedis
Kiedis

12

Miten te saatte puhelimesta kalliin? Turhaa ja järjetöntä perustaa hinta-arvailut uutiseen, kun ihan googlestakin löytyy todellisempia hintoja.

Monessa kaupassa alle 600e suorana ostona. Eräällä operaattorilla kytkynä 24kk sopimuksella, lukitsemattomalla puhelimella (kokeiltu on) yhteishintaan n.470e.

Tuleva Samsung Galaxy S II pyörii siis täysin samoissa hinnoissa kuin edeltäjänsä, Galaxy S.

Alle 500 euroa maksava Galaxy S II ei todellakaan ole "melkoisen hävyttömän hintainen".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.