Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nvidia julkaisi TegraZone -sovelluksen

1
Manu Pitkänen

Nvidia julkaisi TegraZone -sovelluksen
Grafiikkajätti Nvidia on julkaissut Android-pohjaisille älypuhelimille ja tableteille tarkoitetun TegraZone -sovelluksen. Android Marketista löytyvän sovelluksen avulla voi ladata Nvidian kehittämälle Tegra-alustalle optimoituja pelejä.

Pelkkien pelien lisäksi Tegra Zonesta löytyy peliarvosteluja, kuvakaappauksia peleistä, pelitrailereita ja muuta peliaiheista materiaalia. Lataamosta löytyy avaushetkellä seuraavat pelit Samurai II: Vengeance, Dungeon Defenders: First Wave Deluxe HD, Backbreaker THD, Fruit Ninja THD, Hardwood Solitaire IV ja Monster Madness. Maaliskuun aikana on vielä tulossa Galaxy on Fire 2 THD. Maaliskuun ja huhtikuun aikaan on tulossa vielä muutamia pelejä lisää. Kaikki pelit ovat tällä hetkellä maksullisia, halvimmat kustantavat 2,99 dollaria ja kalleimmat 9,99 dollaria. Uutissisältö näyttäisi kuitenkin olevan ilmaista.

Kommentit (1)

Zarok
Zarok

1

Jotkut pelit toimivat vain Tegra-laitteilla esim. Samurai II. Ja sovellus julkaistiin 1.3 eikä tänään.

Onhan pelit vakuuttavia, mutta tabletti puuttuu, mutta ASUS Transformer pitäisi tulla kesän paikkeilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja