Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BGR: BlackBerry Messenger tulee Androidille ja iOS:lle

1
Kaarlo Räihä

BGR: BlackBerry Messenger tulee Androidille ja iOS:lle
Puhelinalalla on koettu viime aikoina monia suuria muutoksia, ja lisää on nähtävästi vielä luvassa, sillä Boy Genius Report -verkkosivuston saamien tietojen mukaan BlackBerry-puhelimista tuttu BlackBerry Messenger -viestintäsovellus saapuu tämä vuonna Androidille ja iOS:lle.

BlackBerryjen taustalta löytyvä Research In Motion -yritys on tiettävästi parhaillaan työstämässä ideaa, joten esim. hinnoittelusta ei ole toistaiseksi mitään varmaa tietoa. Ominaisuuksien osalta sovellus ei vastaisi BlackBerry-puhelimista löytyvää vastaavaa sovellusta, mutta Android- ja iOS-laitteiden omistajat voisivat lähettää ainakin pikaviestejä kaikille sovelluksen käyttäjille. Paremmat ominaisuudet, kuten kuvien ja paikkatietojen jakaminen jätetään huhujen mukaan BlackBerry-puhelinten yksinoikeudeksi.
BlackBerry Messenger on ollut monissa maissa erityisen suosittu sovellus, koska se mahdollistaa viestinnän salaamisen, jolloin ulkopuoliset tahot eivät pääse suoraan käsiksi kuluttajien väliseen kommunikointiin. Sovellus on taannut BlackBerryjen osalta hyvät myyntiluvut, joten sen tarjoaminen kilpaileville ohjelmistoalustoille on monien mielestä lähes käsittämätön ratkaisu.

Joidenkin arvioiden mukaan RIM voi kuitenkin tällaisella muutoksella vallata älypuhelinten pikaviestimarkkinat itselleen lähes kokonaan, joten universaalia pikaviestintä puhelimeensa odottavat tahot voivat vihdoin saada kaipaamansa tuotteen.

Kommentit (1)

mniskane
mniskane

1

Niiden palveluiden backend taitaa olla se joka toimii ja minkä vuoksi niitä asiakkaita on ollut. Jos katsoo mitkä odotukset ne latas Torch mallille ja mikä vastaanotto sitten oli niin on varmaan aika selvää, että on kiire keksiä jotain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja