Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft jatkaa Windows Phone 7 -päivitysten jakelua

3
Kaarlo Räihä

Microsoft jatkaa Windows Phone 7 -päivitysten jakelua
Ensimmäisten Windows Phone 7 -päivitysten jakelu kuluttajien matkapuhelimiin ei onnistunut aivan odotusten mukaisesti, sillä päivitykset eivät asentuneet kaikkiin Samsungin puhelimiin, ja päivitysprosessi saattoi jopa jumittaa puhelimen. Nyt Microsoft on saanut nämä ongelmat korjattua, joten päivitysten jakelu jatkuu.

Valitettavasti Microsoft ei kertonut tarkemmin mistä ongelmat johtuivat, joten syyttävän sormen osoittaminen oikeaan osoitteeseen ei ainakaan vielä ole mahdollista.
Päivityksen asentaminen ei kuitenkaan vieläkään suju täysin kivuttomasti, vaan monet kuluttajat saavat edelleen Zune-ohjelmassa 800705B4-virhekoodin. Tämän ongelman voi kuitenkin tiettävästi kiertää poistamalla puhelimen muistista niin paljon tavaraa, että tallennustilaa on vapaana ainakin 4 gigatavua.

Tässä kuussa puhelimille on luvassa toinenkin päivitys, joka tuo monien kaipaamia ominaisuuksia, kuten leikkaa ja liitä -tuen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

määki (vahvistamaton)

1

tuliko siihen ctrl +alt + del komento/näppäin. microshit jälleen kerran osoittautuu nimensä veroiseksi

Vastaa
perhana
perhana

2

Juu nythän onkin sopiva hetki unohtaa kuinka Samsungin puhelimissa oli ongelmia Adroid Froyo päivitysten kanssa josta johtuen päivitys vedettiin pois korjausten ajaksi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Kaikissa luureissa noita päivitysongelmia tuntuu olevan.

Tosin Kies ja Zune-ohjelmat kuulostavat näiden uutisten perusteella täysiltä susilta, päivittämisen kannalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja